"MNOGI SU SREĆNI ŠTO MI JE MAJKA BOLESNA" Nakon saznanja da su joj roditelji lošeg zdravstvenog stanja, Miljana pred nervnim slomom, grcala u suzama tražeći oproštaj

Nikad nije bila ovako slomljena

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Miljana Kulić je plakala u svom apartmanu kada joj je došao Kristijan Golubović. On je pokušao da smiri Miljanu jer joj nedostaje majka Marija Kulić.

- Ja ne mogu Kiki više, ja se upiškim u krevet od stresa, ne mogu, sve mi fali. Nemam nikoga, svako gleda sebe, mnogi su srećni što mi je majka bolesna - rekla je Miljana.

- Miko ti si dobar čovek, nemoj da plačeš, imaš mene, ja se borim sa svim. Doći će Marija - rekao je Kristijan.

- Mnogo mi nedostaje, pogrešila sam Kristijane. Svašta sam pričala za svoju porodicu da bih se dodvoravala ovom - rekla je Miljana.

- Nisi smela da je poliješ vodom, pred nama, ali biće sve u redu, evo napraviću ti ja cipelarnik - pričao je Krisitjan.

Inače, Miljana je nedavno tokom svog izlaganja otkrila da su njena majka Marija i otac Siniša u lošem zdravstvenom stanju.

- Danas sam imala kontrolu. Stiglo me je sve. Sada ću biti najjača, dosta sam histerisala, više neću! Jednostavno, eto, saznala sam neke stvari, tata ima rak grla, on neće da ide na operaciju jer ne želi takav život. Mama je na histopatpologiji za štitnu žlezdu ima neke čvorove, doktorki se ne sviđa nalaz. Ne znam gde se nalazim, krivim sebe, bila sam sebična. Samo sam razmišljala o sebi. Rešila sam da poslušam mamu, da budem nasmejana, našminkana, da budem jaka kao inače u životu - rekla je Miljana.

Pogledajte OVDE oglasio se reperov brat i zvanično potvrdio da Ivana želi razvod.

Povezane vesti

  • Korisnik: Zana
    09/03/2021 - 11:26
    Neka izadje iz rijalitija , zasuce rukave , i pocne da se brine o svom detetu i bolesnim roditeljima , a ne , da naskace na Zolu , Danilela , Misela .. pa, kada je muskarci odbace , da infantilno place i da laze kako se sprdala. Dokle da joj bolesni roditelji vode jos i brigu o NJENOM detetu ? Neka ne pametuje drugima. Vreme je da preuzme brigu i odgovornost .
  • Korisnik: Nada
    08/03/2021 - 18:02
    Da su moji roditelji toliko bolesni kako ti kazes spakovala bih se i pravac kuci ili je to samo jos jedna laz Kulica ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA