OD 17 DO 77 SEDAM, IMA SVEGA! Nikola Đorđević šokirao izjavom u kakvim i sa kojim devojkama je u odnosu nakon "Zadruge" (FOTO)

Iako je važio jednog od najpoželjnijih momaka u kući, on je vešto izbegavao da ulazi u ljubavne veze, a sada je otkrio i da nakon izlaska iz rijalitija jedva uspeva da izađe na kraj sa udvaračicama i njihovim ponudama

Nikola Đorđević
Nikola Đorđević, Foto: PrntScrn

Nikola Đorđević postao je poznat javnosti kao dečko Sanje Vučić, članice grupe Hurricane, a nakon raskida sa njom je spakovao kofere i "uleteo" u rijaliti Zadruga, koji je nedavno i napustio.

Iako je važio jednog od najpoželjnijih momaka u kući, on je vešto izbegavao da ulazi u ljubavne veze, a sada je otkrio i da nakon izlaska iz rijalitija jedva uspeva da izađe na kraj sa udvaračicama i njihovim ponudama.

On je u emisiji "Ekskluzivno" otkrio da mu se udvaraju i "maloletnice i starije gospođe", ali i da je još uvek slobodan.

Nikola Đorđević
Nikola Đorđević, Foto: Printscreen/Youtube

- Nije baš tako, bude tu poneka devojka, ali slobodan sam. Ima svega, od maloletnih, od kojih bežim i ne odgovaram na poruke, pa do starijih gospođa. Ima svega - rekao je bivši zadrugar.

Sve o tajni vitke linije Cece Ražnatović, i zbog koje namirnice je pevačica ovoliko zgodna, saznajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Nada
    26/02/2021 - 21:47
    Ahahaha mali se zaneo - nisi ni na 10000 metara pozeljan a kamoli na zemlji- morao bi otici u neku zabit i tamo mozda neku ludu naci ?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA