HAOS U BELOJ KUĆI! Obezbeđenje hitno reagovalo! Nakon što je Tara krvnički šutnula Miljanu prekinuo se program, a Kulićeva odmah odvedena kod doktora!

Niko, pa ni njen dečko nije mogao a obuzda Taru Simov koja je bila izričita u svojoj nameri da udari Miljanu Kulić

Miljana Kulić i Tara Simov
Miljana Kulić i Tara Simov , Foto: prinstcreen

Miljana Kulić i Tara Simov su se posvađale tokom emisije "Pretres nedelje", kada je Kulićeva komentarisala to što je Jovana Ljubisavljević odabrana za najperfidniju osobu u rijalitiju.

Ovaj sukob se nastavio i tokom daljih izlaganja, a obezbeđenje je uletelo u kuću, dok su se one svađale u pušionici.

"Ćelava debela k*rvo, ćelava debela k*rvo. Ti bi ustvari volela da si k*rva, gledaj kosu, nemaš ništa", pričala je Tara i krenula da dodiruje Miljanu po perici.

"Ne smeš da mi diraš lične stvari. Sklonite je od mene, nemojte da mi čupa periku", govorila je Miljana, a Tara ju je pljunula. Sukob se nastavio i u kupatilu, a zatim je Milan zamolio Ša da izvede Taru.

"Tara, izazivaš je! Izađi napolje", sklanjao je Ša Taru. Miljana je pobegla u pušionicu, a Tara je krenula za njom i nastavila da je pljuje. Tara je pratila Miljanu do dvorišta, a zatim nastavila da je prati po kući.

Kulićeva je čučnula i držala se za stomak, dok je jaukala od bolova.

Bonus video:

Produkcija je odmah reagovala i obezbeđenje je istog trenutka izvelo Miksi, verovatno kako bi proverili povrede.

DOSTA JOJ VREĐANJA I RUŽNIH REČI Ivana Aleksić napustila zajednički dom i otišla na tajnu lokaciju, a evo šta je uradila sa ključevima od njihovog stana!

 • Korisnik: Zana
  04/05/2021 - 16:50
  Ko je ovde ludji : neuroticna , agresivna Tara ili luda Miljana koja proziva mnoge devojke da su lude , kurve, da trebaju da idu u Lazu Lazarevic... , a ista se sexala po rijalitijima , imala kiretaze , ima vanbracno dete , kaki u tus kabini i po dvoristu , provlaci garderobu drugogg ucesnika kroz wc solju...Uzas. Quo vadis rijaliti ?
 • Korisnik: Neša
  04/05/2021 - 13:45
  A Taru čak nisu izolovali ni u "zatvor".
 • Korisnik: Djordje
  04/05/2021 - 10:28
  Podelite im oruzije, to bi bili najbolje! Bar vise ne bi gledali to smece i sramotu ove zemlje!
 • Korisnik: Nada
  04/05/2021 - 10:01
  Tara je siledzija i kabadahija i ima to u krvi jer ona mora da se bije da bi potrosila svu onu nervozu zbog nedostatka droge - tako ce tuci i Sha a Mitrovic neka i dalje mirno posmatra ! Sram ga bilo i njega i njegove zene - oni odobravaju nasilje !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA