Milica, Bora
PrntScrn

- Čovek me pita šta mi je i ja kažem šta mi je! Šta sam ti uradila majmune?! - kukala je Milica.

- Ja ti j*bem mamu mrtvu, kurvetino jedna, ja sam luđi od svih ovde! Još jednom mi se obrati! J*baću joj sve! - urlao je Bora, koji je lomio metlom sve šta je stigao.

Milica, Bora

PrntScrn

Milica, Bora , Foto: PrntScrn

Ša je skočio na Boru Santanu u jeku njegove brutalne svađe sa Milicom Kemez, jer je tokom haosa udario sasvim slučajno nogu Tare Simov. Obezbeđenje je odmah uletelo u Belu kuću i bilo u pripravnosti da ne bi došlo do fizičkog okršaja.

- Šutnuo si joj nogu! - rekao je reper.

- Izvini, evo kažem ti, izvini! - poručio je Bora.

- Kad se smiriš, doći ćeš kod mene - izjavio je Ša.

Komentari (3)

sd

28.04.2021 08:34

Bora opet pijan! Čovek navikao na viski, odrastao na njemu, počeo je još kod Ognjena! Da li će biti kažnjen? Neće! Inkluzija uspela!

Nada

28.04.2021 13:12

@sd - Nemogu da verujem da se u emisijama sluzi alkohol ali nije to samo kod Ognjena vec i kod Sanje Marinkovic - lep primer !

Nada

28.04.2021 10:15

Pa dali je moguce da neko izgovori ovoliko psovki i da prolazi bez ikakvih sankcija ? Takav je bio i Mica ali ovaj klosar je prevazisao sve - pitam se kako bi reagovao da neko psuje njegovu mrtvu majku ?. Smrdljivi ulicar i klosar odrastao u sredini gde se samo tako prica morao bi konacno popiti debelu tuzbu od Milice ! On umislja da je za Mitrovica bitan.