Miljana i Mišel
printscreen/Premijera
Miljana i Mišel

printscreen/Premijera

Miljana i Mišel, Foto: printscreen/Premijera

Odnos Mišela Gvozdenovića i Miljane Kulić stalno je pod lupom javnosti i ne prestaje da intrigrira, pogotovu što se zbog njih dvoje i porodice zaratile, pa tako porodica Gvozdenović nema nijednu lepu reč za Kuliće, a ni obratno.

Nedavno je Miljana otišla kod Mišela u pab, te je najavila njen dolazak u Čačak kod pevača po izlasku iz rijalitija, pa je otkrila koliko je uzbuđena zbog toga.

Hana se sada oglasila pa otkrila da je i sama čula Miljanine reči i otvoreno nam rekla d joj se ne dopadaju planovi koje je najavila.

- Mi ne primamo nepozvane goste. Naša kuća je domaćinska, ali što je mnogo, mnogo je - počela je Hana.

Miljana i Mišel

Printscreen/YouTube

Miljana i Mišel, Foto: Printscreen/YouTube

- Mišel je prema njoj ispao čovek i pokazao je svoju veličinu bez obzira na sve što nam je uradila, glumio joj porodicu, psihijatra, iako ima svog, iako nije dužan to da radi, jer je jedno pošteno ljudsko biće. Mi kao porodica možemo da oprostimo, ali ne možemo da zaboravimo sve stvari koje su nam radili ti isti Kulići i bolje da ostane na tome, da se svako druži sa svojim društvom i da svako dočekuje svoje goste koji su pozvani. - rekla je gospođa Hana, pa dodala:

- Oni nisu naši prijatelji da mi njih dočekujemo i ispraćamo, pa ni kafu da popijemo, zbog svega što su nam priredili. Ako ona (Miljana) misli nešto da preti po izlasku, Bogu hvala, postoji zakon koji će zaštititi nas kao porodicu. Smatram da Kulićima više grešaka u životu ne treba, jer im je već poveliki dosije u policiji, 21. vek je, pa neka se svako druži sa "svojima" - zaključila je pevačeva majka.

BONUS VIDEO:

Miljana i Mišel su poznati po svom velikom konfiliktu, mešutim posle nekog vremena su se pomirili i zakopali ratne sekire, šta će se dalje dešavati ostaje da vidimo.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (5)

Nina

05.03.2021 19:26

Ista kategorija!

Miki

05.03.2021 19:27

Ista i bolest.

Medina

05.03.2021 19:28

Hana, znamo te svi!

Azra

05.03.2021 20:56

@Medina - Bravo

Maja

05.03.2021 20:56

Mišel i Miljana imaju isti pogled, a i majke su im slične.