Stefan Šebez
Printscreen/Youtube
Stefan Šebez

Printscreen/Youtube

Stefan Šebez, Foto: Printscreen/Youtube

Pink je kontaktirao bivšeg zadrugara i prijatelja Tomićeve, Stefana Šebeza, koji nije krio mišljenje ni dok je boravio u Beloj kući, da mu se ne sviđa odnos njih dve, budući da su mnoge stvari i istine isplivale na videlo, koje su dalje prouzrokovale burne svađe.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković

Alo!/Dejan Briza

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković, Foto: Alo!/Dejan Briza

Ekipa Pinka je upitala Šebeza da prokomentariše kao Jovanin prijatelj kako gleda na sve što se desilo između njih dve, te nam je on rekao sledeće:

- Kao Matorin prijatelj uopšte nisam oduševljen time što su se ponovo zbližile, pogotovu što tek kad bude izašla, saznaće neke stvari vezano za Sanju, kakve je gluposti napravila pre njenog ulaska u Zadrugu, pošto je ona ušla nekih mesec dana posle nas. Lepo je kad se čovek pokaje i iskreno izvini kaže, ali ja mislim da se Sanja folira i da nije bila iskrena u toj nameri. Mogu da kažem da mi se sviđa to što su Anđelo i Matora u super odnosu i da se nadam da će tako ostati do kraja - ističe Stefan, a onda ga je ekipa Pinka upitala na šta se tačno odnosi deo ,,Saznaće neke stvari...":

- Ne mogu čak ni nagovestiti, radila je Matoroj iza leđa, nešto jako glupo i ružno, toliko mogu da ti kažem!

Sanja Stanković i Filip Car

printscreen/Youtube

Sanja Stanković i Filip Car, Foto: printscreen/Youtube

Ekipa Pinka je upitala kako je gledao na odnos Stankovićeve sa Filipom Carem, sa kojim je imala, kako su priznali vrelu akciju, nakon koje je usledio i definitivan raskid.

- Ma, Car nije ni planirao ništa ozbiljno sa Sanjom, ja se iskreno nadam da Filip neće ulaziti više ni u jednu vezu do kraja, jer on je najbolji kada je sam i ne treba mu veza tamo - zaključio je Šebez.

Ivana Aleksić konačno je priznala kako se oseća povodom skandalozne preljube njenog supruga Nenada u rijalitiju, detaljnije o tome u video snimku ispod..

BONUS VIDEO: