RIJALITI VAN RIJALITIJA! Osman Karić ne prestaje da intrigira javnost svojim izjavama, ni ovog puta nije izostao njegov komentar, te je hejterima poslao jasnu poruku!

On je svakodnevno aktivan na društvenim mrežava, međutim ova objava ostavila je mnoge u čudu

Stefan i Osman Karić
Stefan i Osman Karić, Foto: Screenshoot Instagram

Osman Karić, otac učesnika Zadruge, Stefana, poznat je po svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Osman se danas oglasio na Instagramu i na svoj prepoznatljiv način obratio se svima koji ga ne vole:

Osman Karić
Osman Karić, Foto: instagramprintscreen

- Mnogi me vole, neki me mrze, neki kažu divan, a neki loš otac. Oni što kažu da sam loš njih ću staviti u isti koš, svakim danom ima ih još. To su za mene neostvarene žene, jako su tužne, jer nisu j*bene, možda su imali mamu, al' ne i tatu, nisu lojalne ni rođenom bratu, sa svima na društvenim mrežama bile u ratu. Takve se slade svačijom mukom i ne jedu jela sa belim lukom. To su vampiri, svi koji su bolji za njih su krivi, podržavaju lažne priče, kriju ku*ave i naglas ko krava u štali riče. Životne priče svoje tuđim brišu i daju ku*avama u Zadruzi skalu višu. Mrze one sve što hoda, svoje slabosti kriju, ne ispod tepiha, već ispod drvenog poda. Ps: Isterivač zlih hejtera - napisao je Osman i dodao u svom stilu:

- 'ajde bake na svoje štake, krenite na mene, ja volim žene. Danas je dan loših baka, stanite u red, primiće ga svaka - zaključio je Osman uz emotikon koji se smeje.

Podsetimo, Osman je stao na stranu misice i žustro isprozivao svog sina, detaljnije o tome OVDE.

BONUS VIDEO:

Noćas je došlo do obrta, Karić i Misica zakopali su ratne sekire, pomirili su se, a pali su i vreli poljupci.

Povezane vesti