BEZ DLAKE NA JEZIKU Osman Karić opleo po zadrugarima, prvo napao sinu, a onda Jovanu nazvao sveticom!

"Stefan je emotivac koji sanja snove, traži nešto što ne postoji, otkriva svoje slaboti, tako da neprijatelju daje oružje iz koga će ga gađati, kad izađe, objasniću mu da savršenstvo ne postoji. Savršenstvo je obostrana ljubav i poštovanje što on trenutno ima", zaključio je Osman

Osman Karić oglasio se nakon turbulentne svađe svog sina Stefana Karića sa njegovom devojkom Jovanom Ljubisavljević:

- Ispratio sam čitav splet okolnosti zbog kog često dolazi do svađe između Stefana i Jovane. Mislim da mnogima tamo ne odgovara ta veza, nekima zbog krajnjeg bilansa na tabeli zvanoj finale, nekima iz ljubomore i iz raznih pobuda njima znanim. Svi oni koji su sinoć ustali da perfidno, po ko zna koji put, pričaju i detaljišu njihov odnos čineći im medveđu uslugu, a tobože žele Stefanu da otvore oči, kako Jovana ipak nije devojka kakvom se predstavlja. Lično, da sam na Stefanovom mestu, samo bih ustao, rekao da me ništa u vezi Jovane pre mene ne zanima, bitno mi je da su mnogi tamnošnji "zavodnici" probali da osvoje njeno srce i da su ga iz*uvali. Zna se ko je ušao i rešio njihovu zagonetku "Jovanu" u svega par dana što oni zavodnici nisu za nekoliko meseci - rekao je Osman, pa nastavio:

- Stefan mora da zna da nije ušao u manastir da traži svetice, nego u Zadrugu, gde ima devojaka lakog morala, gde je u plastu sena našao iglu zvanu Jovana Ljubisavljević (svetica), za sve dosadašnje dame koje su u Belu kuću kročile. Stefan je emotivac koji sanja snove, traži nešto što ne postoji, otkriva svoje slaboti, tako da neprijatelju daje oružje iz koga će ga gađati, kad izađe, objasniću mu da savršenstvo ne postoji. Savršenstvo je obostrana ljubav i poštovanje što on trenutno ima - zaključio je Osman.

Koja bivša zadrugarka je žestoko isprozivala Osmana i Mensura i zbog čega čitajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Nada
    23/04/2021 - 12:09
    A bili i ti tatice malo ? To tvoje seljace nisi naucio osnovnim pravilima zivota i lepom ponasanju - nemoj ti da ih spajas !
  • Korisnik: Lola
    22/04/2021 - 23:57
    Ovaj Mentol trpa nos gde mi nije mesto.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA