Maja Marinković
Printscreen/Youtube

Odnos Maje Marinković i Janjuša je krajnje turbulentan. Ulaskom Maje u rijaliti Zadrugu 4 isplivali su jezivi i potresni detalji njihovog odnosa. 

Marinkovićeva je tvrdila da ju je košarkaš pre ulaska u rijaliti tukao i zlostavljao, te da je imala žestoke povrede od njega, te da za to ima i dokaze.

Marko Janjušević je uveknegirao takve Majine navode, te su se oni posle toga pomirili i nastavili svoj turbulentan odnos.

Ono što je šokiralo sve, jesu fotke koje su osvanule na Instagram profilu Maje Marinković, a na kojima se jasno vide modrice i podlivi, a opis ispod jedne objave je dodatno frapirao.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MARIJA MARINKOVIC ??? (@majaamarinkovic)

- Ovako izgleda Maja Marinkovic posle prebijanja van Zadruge, u privatnom životu.
Janjušev zločin. STOP NASILJU - glasi opis ispod fotografije.

Na Instagram storiju pojavilo se još par fotki sa jezivim povredama mlade Marinkovićeve, a njih možete pogledati u galeriji.

Komentari (4)

Nada

04.05.2021 16:10

Ahahahaha ko se bije taj se voli ! Dvoje sadista i mazohista !

JA

04.05.2021 16:30

Ne opravdavam nasilje ,ali ako je bila upola ovakva kakva je u Zadruzi, znamo da je bila je mnogo gora ,cudo da ne izgleda losije ,jer sve ove modrice je mogla da dobije i u otimanju .Ako je iko agresivan majakita jeste.Bila bi ona i agresivnija u Zadruzi ,ali nece da gubi honorare jer su joj nekilko samara Janjusu oprostili, a na stipanje i grebanje niko ne reaguje !

Milivanili

04.05.2021 16:54

Taj lik da je nasilnik ne bi ni u Zadruzi mogao da se kontroli#e, i za ono dosađivanje i maltretiranje već bi odavno bila debelo prebijena ili bačena u bazen ili otrešena o zid od strane tog istog Janjuša. Ni njegova žena nije se žalila da je tuče, ili bilo šta. Maja je lažljivica. Uostalom, ako je on tuče, zašto ga ne ostavi, nego trči za njim, bolesnica

miki

04.05.2021 16:58

malo je dobila