TAKI IZNERVIRAN I BESAN Otac Maje Marinković nije birao reči, žestoko opleo po Janjušu, Čorbi i Santani, uputio im i brutalne pretnje?!

On ne da na svoju mezimicu, potkačio i Aleks

Taki
Taki, Foto: YouTube/Printscreen

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković oglasio se za Pink.rs nakon sinoćnjih burnih dešavanja u ''Zadruzi'' i ponovnog okršaja svoje ćerke sa Markom Janjuševićem Janjušem. Taki je prokomentarisao sukobe koji ne prestaju na relaciji članova ljubavnog trougla o kojem bruji Bela kuća, ali i milionski auditorijum. Taki nije poštedeo ni Milana Jankovića Čorbu, sa kojim se Janjuš takođe sukobio, ali ni Boru Santanu.

- Janjuš je sinoć po ko zna koji put dokazao da je nasilnik i da sve radi iz nemoći. Da nema kamera, svašta bi bilo... Čim je došlo obezbeđenje, on se primiri, on je obična žena. Čorba traži kadar samo preko Maje. On je bez Maje nebitan. Kakva mlada, kakvi bakrači, sve je sivilo bez Maje - počeo je Taki i dodao:

Zadruga
Zadruga, Foto: youtubeprintscreen

- Janjuš je toliko bezobazan i nevaspitan, jedna obična seljačina. Kod kuće ima majku u ćerku, a tako razgovara sa jednom ženom pre svega. Užasno je šta izgovara Maji, to nikome ne priliči. Iskreno se nadam da će ga Maja uništiti! Samo to je zaslužio. Njemu ne sme niko da udari na ćerku, a vidimo da ide po kući i mom detetu viče da je k*rva! I Maja je nečije dete! On jedno obično go*no i jedan običan klošar. Ide i priča jedno, a misli drugo, radi treće... Klošar, manipulator, ološ i beskućnik! Treba da ga Maja dovede do nervnog sloma i uništi, da ga natera da grebe na kapiju. Ne podržavam samo što mu cepa stvari, sve ostalo neka radi. On je zaslužio najgore od nje - poručio je Majin otac za Pink.rs i prokomentarisao to što je njegova ćerka noćas gađala Aleksandru Nikolić ruskom salatom.

- Maja je u pravu! Aleks joj je radila iza leđa! I ja znam da su se Aleks i Janjuš ljubili pre rijalitija. A to sa ruskom salatom je za mene rijaliti, na sreću devojka nije povređena, to je najbitnije. To je šou program. Bitno je da niko nikoga ne povredi - rekao je Taki za Pink.rs i istakao da Maji treba danonoćna zaštita od Janjuša, ali i da se nada da će zadrugar završiti i napolju iza rešetaka, baš kao što je to bilo noćas u rijalitiju, nakon nasrtaja na Maju i Čorbu.

- Maji u rijalitiju treba obezbeđenje da 24 sata ide uz nju i štiti je od Janjuša nasilnika. Treba joj zaštita. Treba da stoje između njih, jer rijaliti tek počinje. Janjušu i jeste mesto u zatvoru, a tamo će ga možda smestiti i Majina majka, ako ga osude što je tukao Maju - rekao je Taki, a onda se ostrvio na Boru Santanu, koji je Maji opsovao mrtvu tetku.

Bora Santana
Bora Santana, Foto: Printscreen/Youtube

- Da li je to normalno? Njemu ništa nije sveto. Da li taj čovek misli da će ga neko sresti na ulici sutra. Psuje grob i mrtvu ženu, nije se još ohladila. To je ne znam šta da mu uradiš, za te stvari se gubi glava! Na šta liči to - poručio je besno Taki.

Janjuš slomljen nakon sinoćnih burnih dešavanja, detaljnije o tome OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Miroslav
  13/04/2021 - 16:47
  Zato sto je nisi vaspitavao na frustracionu toleranciju i nisi je izlagao zivotu nego razmazio i dozvolio joj da se moze sve ... cim se nadje u problemu situaciji koja joj neodgovara pokazuje nezrelost nevaspitanje i bezobrazluk.. Pametnog bi bilo sramota i razmisljao kako da napravi bolji i usopesniju osobu od doticne ... a ne kako se svetiti nekome ko joj kaze u lice sta misli na njen bezobrazluk i nevaspitanje
 • Korisnik: Suza Kg
  13/04/2021 - 16:29
  Devojka se ponaša kao da ima besnilo, a ti se ponašaš kao idiot...
 • Korisnik: Milibrot
  13/04/2021 - 16:12
  'Ajde, bre, beži!!! Ti si i napravio piranu od svoje ćerke. Moralisala svim devojkama, od Lune pa na dalje, hvalila sebe na sva usta, pa sama sebe us*ala. Kad je tata pravio od nje veliku kraljicu, a bez ikakve osnove, ne može drugačija ni biti, nego opandrčena. Da ima imalo pameti u glavi i ženskog dostojanstva sklonila bi se od one budale Janjuša, a ne išla i proganjala ga. E, neka, tako joj i treba, sama pala, sama se "ubila"!!!
 • Korisnik: sneg
  13/04/2021 - 16:12
  Ne mogu bas tako ostro da komentarisem, ipak je mlada, ali da je za lecenje, zaista jeste. A on iako he njegovo dete ne moze sve druge da krivi, jer ona je ta koja ide iz greske u gresku, nevaspitana, bezobrazna, neuroticna
 • Korisnik: mira
  13/04/2021 - 16:04
  TATICE LECI TVOJE DETE, I NE OKRIVLJUJ DRUGE. TVOJE DETE JE OZBILJNO BOLESNO!!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA