SMRŠALA SAM ZBOG SRAMOTE! Ovako je nekada Ivana molila Ša da je ne prevari u rijalitiju, a on je to sada ipak javno učinio sa 20 godina mlađom Tarom!

Ivana je tada ušla u Rajski vrt i sa Ša razgovarala o stvarima koje su se dešavale u Beloj kući

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić, Foto: Printscreen Youtube

Nenad Aleksić Ša u "Zadruzi 4" prevario je suprugu Ivanu sa Tarom Simov, a ovo nije prvi put da ima aferu pred kamerama. Međutim, dok se sada uopšte ne oglašava za medije, Ivana Aleksić prethodnog puta čak se i sama pojavila u rijalitiju, kako bi suprugu skrenula pažnju na ponašanje.

Naime, Ša je u "Zadruzi 2" imao suviše prisan odnos sa Draganom Mitar, a Ivana je tada na kratko ušla u rijaliti kako bi mu skrenula pažnju da treba da prekine komunikaciju sa modelsicom.

Ivana je tada ušla u Rajski vrt i sa Ša razgovarala o stvarima koje su se dešavale u Beloj kući.

- Šta je bilo, srećo? - pitala je Ivana uplakanog Ša.

-Šta mi sve nameštaju - žalio se on.

- Ja sam zato morala da uđem. Znaš da ovde ne bih ušla nikad u životu. Napolju je katastrofa. Kao da si najgori. Mrze te ljudi. Morala sam da uđem - govorila je Ivana.

- Pun mi je k**ac ovih ljudi, znaš kakva su g*vna - pričao je reper.

- Ti si inteligentan čovek, nemoj da biješ tuđe bitke. Napolju se sve vidi. Molim te kao Boga, ako mene voliš, srećo, molim te, smršala sam pet kilograma, ne možeš ti da budeš... Ti si javna ličnost, imaš karijeru, ženu, sve. Ja sam ušla jer sam znala da treba da te povratim - pričala je Ivana tada.

Maja Marinković popucala po šavovima, nakon grebanja i nasrtanja na Janjuša pala u ruke obezbeđenja, izneli je onesvešćenu! Više o tome OVDE.

Povezane vesti