Luna Đogani i Đole Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani i Đole Đogani

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Poznati srpski muzičar, Đole Đogani je otac četvoro dece koje je dobio u dva braka. Iz braka sa Slađanom Delibašić ima dve ćerke koje se zovu Silvia i Marinela, a sada je u braku sa Vesnom Đogani i imaju kćerku Lauru i sina Adriana.

Njegova ćerka Silvia je pokušala da krene njegovim stopama i ušla je u muzičke vode, pa je čak snimila i nekoliko pesama, ali se onda povukla sa estrade.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on Jul 4, 2016 at 1:58am PDT

Udala se i dobila ćerku kojoj se u potpunosti posvetila, a sada je zaposlena u svojoj struci i radi kao vaspitačica u jednom privatnom vrtiću koji je otvorila njena majka Slađa.

Druga ćerka koju je Đole dobio u braku sa Slađom, Marinela je takođe krenula u muzičke vode pa je tako nastupala i u X faktoru kao takmičarka, ali se nakon toga i ona povukla sa estrade i iz medija. Marinela je upisala fakultet za fizičku kulturu i menadžment i diplomirala i našla je posao u svojoj struci.

Slađa Delibašić

Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

S druge strane Luna Đogani je postala poznata široj javnosti kao učesnica rijalitija koja je pevačku karijeru otpočela nakon što je pobedila u "Zadruzi 2". Čim su slike objavljene otpočeo je "rat" fanova, te su se komentari nizali iz sekunda u sekund. Neki od njih su:

"Luna je ime i prezime, a ti sa tom diplomom možeš samo da se slikaš", "Ko je ova devojka, bolje prvo napišite u opisu da bi znali o kome se radi", "Luna, mega riba mega zvezda, mega nivo", i mnogi drugi...

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nada

30.10.2020 20:00

Luna je postala sirom poznata kao rasturacica brakova i jahacica tudjih muzeva koja peva na plej-bek koja lize decku noge i mirise prljave gace a Djoletove cerke se mogu pohvaliti sa visokim obrazovanjem - VELIKA JE TO RAZLIKA ! Ljudi budimo iskreni !

Mirko

30.10.2020 22:50

Znate, obrazovanje je najbitnije u zivotu. Mladi, treba na tome raditi. To je uspeh, koji donosi sigurnost, postovanje, a rijaliti igrac, moze biti svako. I tu nema buducnosti. To je NISTA. I kratko traje. Cestitam svakom ko diplomira, jer to je uspeh.

Komsija

31.10.2020 07:44

Luna mega laka riba.

Adam

31.10.2020 07:46

Ameba mega bez veze.

Dzole

31.10.2020 08:01

Luna je mega mečka Bozana. Stalno nas svojim glupostima zabavlja.

Mirsada

31.10.2020 09:14

Zvezda u blato pala pa tamo i ostala.