luna đogani
prinstcreen
luna đogani

prinstcreen

luna đogani, Foto: prinstcreen

Naime, Đoganijeva je tada tvrdila da su ona i Srđan bili u ozbiljnoj vezi, a onda se oglasio on i naveo da je njihova veza bila "kratka, neformalna i da nije vredna pomena".

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Srdjan Saric (@srdjansaric)

Sarić skoro svakodnevno objavljuje svoje fotografije na društvenoj mreži Instagram i primetno je da voli da uživa u luksuznog životu.

Uvek je doteran i sređen, a vozi i skupe automobile.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (6)

Nada

06.01.2021 22:22

Bila mu je usputna stanica - verovatno za jednu noc ! Doticna se hvalila i da je bila sa Veljkom Raznatovicem - da, da ali samo u snovima ! To sto ce postati majka ne menja njenu proslost !

lola

07.01.2021 06:35

@Nada - Ne menja njenu proslost, ali ne treba devojka da bude zatocenica sopstvene proslosti. Opustite se i zivite Vas zivot cistunci. Procice Vam zivot u isterivanju pravde i ispravljanju krivih Drina.

Sija

07.01.2021 21:41

@Nada - Opet kratkonoga.Ko ti drma kavez?.Ona je za tebe moralna gromada. Bila je slobodna devojka i mogla je biti s kim želi. Ludo je volela i jako,jako voljena.Nikada oni jedno drugo preboleti neće....ali život ide dalje... Zapisano je u vremenu, kakva je to ljubav bila. Manipulatorke i prevarantkinje navalite na kres partije, to vam jedino preostaje, jer niko vas ne želi u ozbiljnoj vezi....

maja

07.01.2021 02:15

BAS 'DIVAN" MLADIC,DA IMA PAMETI KOLIKO MISICA BIO BI SMEKER,OVAKO JADNIK ,ZELJAN PAZNJE.DA NIJE LUNE KO BI ZA NJEGA UOPSTE I ZNAO.NEBITAN LIK.OVI STO JE STALNO PROZIVAJU,MOGU SAMO DA JOJ ZAVIDE.DEVOJKA JE MNOGO MORALNIJA OD KOJEKAKVIH "POSTENIH",POGOTOVO UDATIH!!!!!

Snežana

07.01.2021 02:51

A i on je jači frajer. Bezmozgović, vidi se, jak i glup, a o džentlmenstvu da i ne pričam. Uostalom dovoljno je videti kakve slike kači

Milovan

07.01.2021 15:00

Mogu da ih zamislim kada onako svi čoporativno odu kod svojih rodjaka u Metohija kod Djoganijevih u gostima. Neće im biti loše kada posednu na zemlju oko okruglog stola visine 15 cm i kada budu jeli iz istog čorbaluka. Lepi su to običaji a rodbina je bitna ma gde ona bila.