Nenad Aleksić Ša sa suprugom Ivanom
Printskrin Clip.rs
Nenad Aleksić Ša sa suprugom Ivanom

Printskrin Clip.rs

Nenad Aleksić Ša sa suprugom Ivanom, Foto: Printskrin Clip.rs

Reper Nenad Aleksić Ša je, po svemu sudeći, ostao bez supruge Ivane, koja, kako se priča, ne želi da mu oprosti aferu sa Tarom Simov, koja već nedeljama traje u rijalitiju "Zadruga 4". Međutim, ovo nije prvi put da se pevač zbog toga našao u centru pažnje javnosti.

Ša je, naime, u "Zadruzi 2", pre dve godine, već imao sličan ispad, kada je bio u suviše prisnom odnosu sa Draganom Mitar.

Dragana je tada bila udata za nekadašnjeg supruga Sinišu, ali je to nije sprečilo da se previše opusti sa Ša. Ivana Aleksić, Nenadova žena, tada se pojavila u rijalitiju, te molila repera da obrati pažnju na ponašanje.

- Ja sam se tresla pre nego što sam ušla u vrt, ali moram reći da ja njega za ovih pet godina nikada nisam videla da plače. Posle toga sam se tresla, još uvek se nisam dozvala pameti, ovo nije nimalo lako - rekla je Ivana tada, nakon što je sa mužem razgovarala u rijalitiju.

Ivana je tada Nenadu prešla preko afere sa Draganom, ali se još gora situacija desila sada, u "Zadruzi 4".

Prema rečima komšija popularnog para, ali i pojedinih bivših zadrugara, Ivana je rešila da stavi tačku na brak sa reperom, jer ne želi da mu oprosti odnos sa Tarom. Kako se navodi, iselila se iz zajedničkog stana.

Da situacija bude još gora, sve više se šuška da Dragana i Tara nisu jedine devojke sa kojima je Ša imao afere tokom braka.

Tarina mama Miroslava iznela je tvrdnje da ima saznanja o "još 25 reperovih afera".

Pročitajte još

Komentari (1)

Zorica

02.03.2021 15:02

...zao mi je sto ovo moram reci,Tara...dno-dna si...verovatno postoji razlog tvog ponasanja