Zorica Erić
PrntScrn
Zorica Erić

PrntScrn

Zorica Erić, Foto: PrntScrn

Veliki šef odlučio je da večeras iznenadi zadrugare, te je odlučio da večeras pomrsi svima konce.

Samo Mišela znam lično, Marka Đedovića obožavam, Janjuš mi je top za zezanje - počela je Zorica.

Zatim se osvrnula na odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša:

- Ona je mlada, ponekad mi je nje i žao. Mislim da je željna ljubavi i da je videla u njemu figuru koja će joj biti podrška. On je duplo stariji, trebalo je da odigra malo pametniji. Ne mogu da verujem da se neko tako jako zaljubi da stavi ceo život na kocku - objasnila je Zorica.

- Mišel je i inače takav, stvarno drži do sebe, misli da je najbolji u svemu. Ja sam njemu nešto davno zamerila, ali je to potpuno nevažno - nastavila je nova zadrugarka.

Tvoja životna priča je jako interesantna, usvojila si i dete, da li si spremna da se ogoliš? - glasilo je pitanje novinara.

- Ja se nadam da ću tu devojčicu jednog dana i sresti. Pozdravljam ovom prilikom i svog bivšeg supruga - rekla je Zorica.

- Pročitala sam naslove da sam teško optužila Anu Korać, ali je to bilo samo moje zapažanje kao medicinkse sestre, ali i čoveka. To bih rekla za svaku baku - nastavila je Zorica.

Pevačica Zorica Erić, pobednica prošlogodišnjeg serijala "Nikad nije kasno", otkrila je tužne detalje iz prošlosti, kada je kao srednjoškolka čuvala ostavljenu devojčicu.

Naime, napuštenoj bebi pevačicina porodica je pružila krov nad glavom i tako postala njena hraniteljska porodica. Devojčicu je nakon toga usvojila druga porodica, a Zorica je više nikada nije videla i sa tim i dan danas ne može da se pomiri.

Zorica je večeras ušla u na velelepno imenje u Šimanovcima, odmah na vratima je dočekao Kristijan, ali osmesi su bili i na licima svih zadrugara čim je Erićeva kročila u Belu kuću.