Mina Vrbaški
Youtube/Printscreen
Mina Vrbaški

Youtube/Printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Youtube/Printscreen

Naime, ona će se večeras pridružiti svojim cimerima i nastaviti život pred kamerama, a da li će se sada neki nje plašiti ili će joj se obradovati, ostaje da vidimo.

- Saznala sam svašta, treba da me se plaše ovog puta. Sanja, Paula, meni više niko ne može da morališe, one su pokazale ko su i kako se ponašaju. Čak ih i žalim. Njima neće biti drago kada me budu videle, kao i Teodori. Paula me je razočarala, jer je nikada nisam uvredila. Neka bolje brine da li će je otac primiti u kuću (Paula). Ne sviđa mi se ni ono što radi Mića sa Teodorom. Ja sam rekla Nataši da se Teodori dopada Anđelo, videla sam kad ga je odmeravala, Nataša će da je saseče u korenu. Volela bih odmah sa Paulom da se obračunam, da je pitam za te neke stvari. Sada ću ja pokazati ko je kakav. Mislim da mi je Matora broj jedan prijateljica - počela je Mina.

Mina se dotakla Tare i Ša u studiju pred novinarima pre samog ulaska u Belu kuću.

- Nisam stigla da se javim Ivani, samo sam joj poslala poruku danas, žao mi je što nisam imala vremena za više, shvatila je s kim je protraćila sedam godina života nažalost,  a što se tiče Ša i Tare, bez obzira na razliku u godinama, oni su isti, nesigurni u sebe, izjavila je Mina pa dodala

- Pre 5 godina Tara je slala poruke i slike reperu, pozivala ga na druženje, Ivana je to sve videla i još tad pre 5 godina mu rekla ne treba ti ta mala narkomanka u životu. I evo 5 godina posle u "Zadruzi 4" dešava se šta se dešava.