STIGLA ROĐENDANSKA ČESTITKA Reperu upućene brutalne reči od rođenog brata, ni on ga više ne prepoznaje, Taru nazvao greškom, a njemu nudi pomoć!

On se obradovao poklonima koje je dobio od svojih najmilijih.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša, Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša trenutno proslavlja rođendan u Zadruzi, a Veliki šef je organizovao slavlje u Dubiozi. On se obradovao poklonima koje je dobio od svojih najmilijih. Kako se čestitke više ne unose zadrugarima zbog njihovih postupaka, Ša neće videti šta mu je brat poručio, ali je zato Pink.rs došao u posed iste.

 Sadržaj čestitke koju je Ša poslao brat prenosimo u celosti.

- Brate moj, srećan ti rođendan. Želim ti svu sreću ovog sveta! Ti znaš da mi dišemo kao jedan, ja osećam tvoju bol. Vidim i osećam da tu nisi srećan, da te ta veza (greška) što se tu desila čini nesrećnim. Ja ti pre svega želim da pronađeš svoj mir. Mislim da to možeš samo ako se posvetiš samom sebi. Da dobro razmisliš o svemu, da pronađeš onog starog sebe. Da budeš onakav kakvog te ja poznajem, to tu, to nisi ti. To što se desilo, tu treba da se završi i ostane tu. Pa kad izađeš odatle da počneš da gradiš novi život. Malo po malo. A znaš da sam ja tu i kada ti je dobro da se sa sa tobom radujem i kada ti je loše, da ti pomognem da sve prebrodiš. Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu - poručio je Nenadu brat.

BONUS VIDEO:

 Pogledajte OVDE po ko zna koji put Ša beži iz Zadruge i vraća se, ovaj put sačekao ga je totalni preokret situacije.

Povezane vesti