REKLA MI JE DA TI KAŽEM DA VIŠE NEMAŠ ŽENU, SKINULA JE BURMU: Mina prenela Ivaninu poruku Ša, reper potpuno poludeo posle ovog saznanja! (FOTO)

"Ja sam sve gledala klipove, kada joj pokazuješ u garderoberu da je voliš, ona kaže: "I ja tebe". Onda kad priđeš i kažeš da ti fali. Ti očigledno nisi svestan. Sve postoji na portalima", istakla je Mina

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša , Foto: PrntScrn

Mina Vrbaški došla je do garniture gde su sedeli Filip Car, Vladimir Tomović i Nenad Aleksić Ša, koji je želeo da sazna detalje razgovora sa njegovom suprugom Ivanom Aleksić.

- Nemaš više ženu, to samo mogu da ti kažem i rekla mi je da ti to kažem - rekla je Mina.

- Da nemam više ženu? - pitao je Ša.

- Sklonila je burmu sa Instagrama i tako su novinari saznali. Stvari će da ti kupi da se tvoji ne bi trošili, ali to ne znači da ste zajedno. I rekla je da ćete popričati kada izađeš, ali da nikada nećete biti zajedno. Prvo mi je rekla da ti ne kažem ništa, da vidi dokle ćeš da ideš, i onda dva dana pre mog ulaska je rekla ovo - otkrila je Vrbaški.

- A dokle ja to idem? - pitao je Ša.

Nenad Aleksić Ša
Nenad Aleksić Ša , Foto: PrntScrn

- Ona vidi to što vidi između tebe i Tare - govorila je Mina.

- Ako je Ivana tako posle svega, nešto mi je to... Ne znam. Ja nemam ženu što sam blejao sa nekim? Svaka čast. Svaka joj čast posle 7 godina... Ja moram da saznam šta je istina - dodao je reper.

- Ja sam sve gledala klipove, kada joj pokazuješ u garderoberu da je voliš, ona kaže: "I ja tebe". Onda kad priđeš i kažeš da ti fali. Ti očigledno nisi svestan. Sve postoji na portalima - istakla je Mina.

- Šta ja radim? Šta ja radim loše? - pitao je Ša.

Miljaninu potresnu ispovest i zbog čega se zakunula u sina da se neće vratiti Zoli, saznajte OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Nada
    04/03/2021 - 10:00
    Izbacite ovoga "pacenika i mucenika" napolje ! Muka mi je od pingvina !
UČITAJ JOŠ KOMENTARA