Zadruga
YouTube/Printscreen/Alo.rs
Zadruga

YouTube/Printscreen/Alo.rs

Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

"Ja sam bio na Kosovu gde postoji jedna kafana i tu je veliki sto, za njim sedi 20 devojaka. Bio sam s drugarom, bili smo pijani, i ja ga pitam šta one rade tu, da li rade za lovu, a on mi kaže da intimne odnose za pare, ali samo sa određenim ljudima, onima za koje gazda kaže da mogu", rekao je Bojan, a Aleksandra ga prekinula:

"Ja na Kosovu nikad nisam bila, dobila sam ponude baš tamo da radim, ali sam odbila. Ja sam bila 15 dana u Bujanovcu, Švajcarskoj i Makedoniji i radila kao promoterka".

Milica Kemez

Printscreen/Youtube

 Foto: Printscreen/Youtube

Aleksandra je nešto kasnije iznela nove detalje o dešavanjima u Bujanovcu i devojkama.

„Bujanovac je jako mali i jako siromašan grad, i nema tamo puno stanovnika, a nije ni sređen. Tamo postoji mnogo lokala i kafana, tamo su većinom Albanci i tamo su kafane sa tim devojkama. Oni devojkama šalju piće i onda prilaze, ja sam većinom bila sama i sa strane. Ljudi koji dođu daju bakšiš sa muzikom koji vi delite, i to je sve. Preko dana, svi smo slobodni i sve je ok, ali ja ne bih poželela nekoj devojci da tako nešto radi jer tamo možeš da upoznaš ljude koji nisu baš u redu, a i pije se po celu noć. Ja se kajem, ali nisam imala drugi izlaz, jer to mi je donosilo dovoljno novca a ni moji nisu imali. Ja dok sam radila, plaćala sam stan i kupovala stvari, tu su bili i računi. Meni je prvi zarađeni novac bio od toga, rada kao promoterka. To tamo je odvrtano i želim da porućim mladim devojkama da to ne rade. Meni to jeste bio jedini naći u tom trenutku, ali ne bavim se time već godinu dana“, ponovila je i sinoć takmičarka koja je nedeljama na meti optužbi da se bavila prostitucijom.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Sapcanin

27.11.2020 10:14

To sto ona prica nepije vodu druge radile a ona kao nije a sto savetuja devojke da nerade smesno od cega skupa garderoba.

Ninao66

27.11.2020 14:11

Ha ha ha, promoterka u Bujanovcu, ne blamiraj se.

Igi

28.11.2020 10:11

Zenska pamet to joj je bio jedini put???Zaposli se u neku firmu Koreanku pa placaj racune !!! Ako bas nemas kud.Sta si promovisala u Bujanovac jezik i knjizevnost...