SAMO SA NJIM JE OVAKO SLOBODNA! Stanija i Marko se dohvatili usred bela dana i to u parku naočigled svih, sve pucalo od strasti, starletina guza došla do izražaja! (FOTO)

Uopšte im nisu smetali znatiželjni pogledi prolaznika

Stanija i Marko
Stanija i Marko, Foto: Printscreen/PaparazzoLov

Uprkos povremenim turbulencijama, rijaliti zvezda Stanija Dobrojević i zgodni maneken Marko Marković jedan su od retkih parova iz "Zadruge" čija je ljubav i veza opstala i mnogo posle završetka učešća u rijalitiju.

Njih je ekipa "Paparaco lova" pre nekoliko dana srela u Novom Sadu, i odmah krenula za njima. Stanija i njen mlađani dečko bili su sportski obučeni, te je bilo očigledno da su se uputili na trening, a paparace je iznenadilo kada su shvatili da će usred februara, po ne tako povoljnim temperaturama, vežbati na otvorenom.

Zgodni par odvezao se Stanijinim kolima do obližnjeg parka, u kojem su brzo otpočeli trening i prolaznicima oba pola priuštili pravi raj za oči.

Nizale su se serije čučnjeva, trbušnjaka i sklekova, a tokom ovog personalnog treninga sve je pucalo od strasti, te se zgodni par cmakao snon stop, a ni znatiželjni pogledi prolaznika im nisu smetali, naprotiv.

Kako je Albanska pevačica iskopirala Staniju pročitajte OVDE.

Povezane vesti

 • Korisnik: Milan M
  25/02/2021 - 12:58
  A kavurma i čvarci , zdrava masnoća ?
 • Korisnik: Nada
  25/02/2021 - 12:32
  Za Staniju se zna od cega zivi a Marko ? Stanija ga izdrzava ili ?
 • Korisnik: korekcija
  25/02/2021 - 12:07
  Kakva guza, plastika je to. Još na rošulama u Rumi se videlo da ima oborene sapi. To je retko ali eto eksterijernu manu, ispravila plastikom.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA