ALO! OTKRIVA Stefan ipak nije lagao za ovo: Karić dobio 3.000 evra da zavede misicu, konačno otkriveni svi detalji!

Karić je u više navrata i vidno izrevoltiran pričao kako je namerno ušao da zavede misicu, a sada naš izvor i potkrepljuje ove njegove tvrdnje

Jovana Ljubisavljević
Jovana Ljubisavljević, Foto: Printscreen

Stefan Karić ušao je u četvrtu sezonu rijalitija „Zadruga“ spremniji nego ikada, a kako „Alo!“ ekskluzivno otkriva, njegova veza sa misicom Jovanom Ljubisavljević unapred je isplanirana.

Naime, kako nam je ispričao izvor blizak zadrugaru, Karić je, osim visokog nedeljnog honorara, dobio i 3.000 evra da zavede misicu, koja je u „Zadrugu“ ušla kao zauzeta devojka.

- Ljubavne veze u rijalitiju privlače najviše pažnje i najsigurnija su karta za opstanak do samog kraja, a to je znao i Stefan pre nego što je ušao u „Zadrugu 4“. Kada je pregovarao o uslovima učešća u novoj sezoni, Stefan je predložio da smuva zauzetu Jovanu Ljubisavljević jer je bio ubeđen da će ona pasti na njegov šarm i javno raskinuti s dečkom kako bi bila s njim - kaže naš izvor na početku razgovora za „Alo!“ i dodaje da se dobro pripremio za ulogu zavodnika i zaljubljenog muškarca.

- Gledao je sve klipove u kojima Jovana priča o svom dečku i detaljno razradio plan kako da je smuva. Shvatio je da će uspeti da je dobije pažnjom, komplimentima i lepim gestovima. Sa druge strane, nije tajna da Stefan inače voli crne, zgodne i visoke devojke, a Jovana se uklapa u taj tip. Zbog toga, niko nije posumnjao u Stefanove namere sa Jovanom, tim pre što se ona zaista uklapa u model devojke sa kojima je već bio - kaže naš izvor i dodaje da je Karić ovoga puta dobro razmislio pre nego što je ušao u rijaliti.

- Iako je njegov nedeljni honorar dosta visok, dodatni stimulans od 3.000 evra dobro će mu doći. Još više od novca, motivisala ga je ideja da će sa Jovanom doći do kraja rijalitija jer su turbulentne ljubavne priče uvek interesantne za publiku - ispričao je na kraju naš izvor.

Tara Simov prekinula program uživo, pa dugim sočnim poljupcem reperu čestitala rođendan, više nikome ništa nije jasno o njihovom odnosu! Više o tome OVDE.

Podsetimo, Karić je u više navrata i vidno izrevoltiran pričao kako je namerno ušao da zavede misicu, a sada naš izvor i potkrepljuje ove njegove tvrdnje.

Povezane vesti

 • Korisnik: Miloš
  12/04/2021 - 13:58
  To je ljubav za pare.
 • Korisnik: nena
  12/04/2021 - 13:15
  Sramota za Karica. Zar je tako nisko pao
 • Korisnik: Zana
  12/04/2021 - 12:45
  A ona brze bolje potrcala njemu u zagrljaj. Bazen i lova koju ima Rumenko privlacno je za neke devojke .
 • Korisnik: Second hand
  12/04/2021 - 12:38
  On je "sarmantan"!?! Sta Sve papir istrpi...
 • Korisnik: Ops
  12/04/2021 - 11:55
  Ako se dokaže da je ta informacija istinita, onda mladi gospodin ne zaslužuje ni onu plavušu, striprizetu s momačke večeri a kamoli Jovanu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA