KOMŠIJSKE PRIČE Susedi popularnog repera Nenada Aleksića za „Alo!“ o njegovom učešću u „Zadruzi“: Ša se bruka sa Tarom, a ženi nabija rogove!

"Ivana je predivna i ljubazna. Uvek je lepo raspoložena, a samo ona zna kako joj je“, ističu komšije

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić, Foto: Printscreen Youtube

Nenad Aleksić Ša već mesecima šokira gledaoce „Zadruge 4“ zbog prisnog odnosa sa Tarom Simov, a kako je „Alo!“ ekskluzivno pisao, njegova supruga Ivana nedavno je odlučila da zbog reperovog neverstva presavije tabak i okonča zajednicu dugu šest godina.

I dok Ivana javno ne komentariše šta misli o odnosu svoga supruga i Tare, ekipa „Alo!“ uputila se u novobeogradski blok gde Aleksići žive, kako bismo iz prve ruke saznali šta najbliže komšije misle o aferi koja potresa „Zadrugu“.

Osim što žive na Novom Beogradu, Ivana i Ša na istom mestu u zgradi poseduju i salon lepote u kojem reperova supruga radi, a u kojem zaposleni nisu želeli da govore o Aleksićima.

- Mi ništa nećemo komentarisati, niti ćemo davati izjave. Ivanin i Nenadov privatni život je njihova stvar i to oni među sobom treba da reše. Nije na nama da o tome pričamo, niti komentarišemo - rekli su nam, pomalo uplašeni, radnici salona.

Tara Ša Ivana
Tara Ša Ivana, Foto: Alo!

Međutim, u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini salona lepote, a koji je takođe u vlasništvu Aleksića, momci iz bloka ispijali su piće i pušili nargilu. Kako su nam rekli, prate „Zadrugu“, ali i poznaju repera i njegovu izabranicu.

- Ša je super lik, obožavamo da slušamo njegovu muziku. Viđali smo ga u kraju dok nije ušao u rijaliti - rekli su nam Marko i Dalibor, i dodali:

- Ne sviđa nam se njegovo ponašanje sa Tarom i to što Ivani nabija rogove. Žena mu je kao anđeo, ne znamo šta mu je trebala ova afera sa tom klinkom - rekli su za „Alo!“ momci s Novog Beograda.
U prodavnici ispred Ivaninog salona, prodavačica koja nije želela da se fotografiše, takođe nam je poverila da je reperova supruga divna mlada dama i da joj je žao zbog toga što joj je Ša priredio.

- Ivana stalno dolazi i kupuje voće kod nas. Predivna je i ljubazna. Uvek je lepo raspoložena, a samo ona zna kako joj je. Ljudi je prepoznaju, zaustavljaju je i govore joj: „Svaka ti čast! Ti si prava žena! Šta je ono trebalo Nenadu?“, a ona samo slegne ramenima i ne komentariše. Muža nikada nije javno napala, bar ne da mi čujemo. Samo se zahvali i ode - ispričala je za „Alo!“ radnica u obližnjoj prodavnici u kojoj Aleksićeva pazari.

Ispred porodičnog doma u kojem Nenad i Ivana žive već šest godina, sreli smo dva druga, Dalibora i Uroša, koji su delili mišljenje sa ostalim komšijama.

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: Printscreen/Youtube

- Dugo ga nismo videli u kraju, a Ivanu viđamo svakodnevno, dok ide na posao - rekli su nam i dodali:

- Ne pratimo pomno dešavanja u „Zadruzi“ ali znamo šta se dešava i znamo šta se piše po portalima... Nije mu trebala ni ta priča ni ta bruka sa Tarom. Žena mu je carica i mnogo više ide uz njega nego ova... - rekli su, odbivši da etiketiraju Taru.

Kako su nam rekli, voleli bi da se Ša po izlasku izmiri sa svojom lepšom polovinom i raskrsti sa ljubavnicom.

- Trebalo bi da reše nesuglasice i daju šansu braku, jer verujemo da je zatvoreni prostor učinio svoje i da njegovo ponašanje tamo nije realno ni racionalno - zaključili su Dalibor i Uroš, inače komšije Nenada i Ivane Aleksić.

Dokaze da je Ša odlepio za Tarom, pogledajte OVDE.

Povezane vesti