Radomir Marinković Taki
PrntScrn/MagazinIN
Radomir Marinković Taki

PrntScrn/MagazinIN

Radomir Marinković Taki, Foto: PrntScrn/MagazinIN

Iako je mislio da je njegova jedinica na tu priču stavila tačku kada je uplovila u vezu sa Milanom Jankovićem Čorbom, prevario se.

- Žao mi je što moja ćerka nikada nije imala normalnog momka i što se celog života vukla sa budalama. Uvek je birala smradove i klošare za partnere. Čorba je bio klasičan smrad, izmanipulisao ju je i iskoristio njenu slabost i emocije koje je imala prema njemu. Sa druge strane, Janjuš je neopevani manipulator. Iskorišćavao ju je i pre, a koliko vidim, to čini i sada - kaže Taki za „Alo!“.

- Do sada se loše pokazala u rijalitiju i njeno ponašanje je katastrofalno. Šta drugo mogu da kažem? Menja momke kao čarape, reputacija joj nije na zavidnom nivou. Ma neću ni da izgovaram šta o njoj ljudi pričaju i kako na nju gledaju - kaže Marinković i dodaje da su je zbog njenih momaka, napustili svi prijatelji koje je do juče imala.

- Bukvalno su joj svi okrenuli leđa. Uz nju su još jedino ostale Nataša Moskva, Aleksandra Subotić i Stanija. Ostali peru ruke i ograđuju se. Razumem ih, ali za razliku od njih, ja ne mogu da je se odreknem jer mi je jedino dete. Ako me pitate da li me je sramota, i te kako jeste - kaže Taki za „Alo!“. Otac Maje Marinković i dalje gaji nadu da je njegova miljenica sa Janjušem iz inata i da je on deo njene taktike.

Maja Marinković Taki

Pink

Maja Marinković Taki, Foto: Pink

- Sve se nadam da se sa Janjušem igra, da nema nameru da ponovo otpočinje onu bolesnu vezu iz koje se jedva iščupala. Opet, ako su joj se emocije vratile, teško meni. Ne mogu to više ni da gledam, a kamoli da komentarišem niti tolerišem. Znam samo da u kuću ne može da mi dovede tog besposličara, prevaranta i kockara i da tu vezu nikada neću odobriti - kaže iskreno za „Alo!“ Radomir Marinković Taki.

Podsećanja radi, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš obnovili su romansu kada su pre nekoliko dana postali potrčci. Njih dvoje su zbog ovonedeljne uloge osuđeni da dele sobu za izolaciju u kojoj spavaju. Blizina je očigledno učinila svoje pa se Maja uvukla bivšem partneru u postelju, a onda su usledili dodiri, poljupci, ali i izjave ljubavi, koja je još uvek među njima prisutna.

Komentari (4)

ђура

03.04.2021 07:22

Сви њени момци су његова најгора копија .

nena

03.04.2021 08:52

Kaze Taki. Momci klosari a Maja svetica.

Zzz

03.04.2021 15:37

HOĆEŠ LI SHVATITI DA JE TVOJA ĆERKA KLOŠARKA I ZLO?ONA IH PROGONI,IZOPERISANO ČUDOVIŠTE,ODVRATNA JE DA NEMA KRAJA.PRIZNAJ SEBI DA TI JE ĆERKA RADODAJKA,NASKAKUŠA.. POKRI SE UŠIMA I VASPITAJ JE

Slovenija

07.04.2021 07:36

Covjece boziji imas li ti oci.Maja je bolesna ,brezobrazna.Gledali smo sinoc zurku auuuuuu prostitutka bas rodzena za Brendona ili Kristijana ,a moze i Mića.