Radomir Marinković Taki
Alo!
Radomir Marinković Taki

Alo!

Radomir Marinković Taki, Foto: Alo!

Čini se da Maja Marinković i Aleksandra Nikolić, koje se ovih dana bore za naklonost Marka Janjuševića Janjuša, nemaju nameru da zakopaju ratne sekire, a poslednja u nizu njihovih svađa završila se žestokom tučom!

Ovoga puta, deblji kraj je izvukla Maja, koju je Aleksandra udarcima oborila na pod, a Radomir Marinković Taki, otac popularne učesnice rijalitija istakao je da mu sve teže pada da je gleda u „Zadruzi“ i da se plaši kako za njen, tako i za svoj život.

Kako nam je rekao, zbog ljubavnog trougla i psihičkog stanja njegove jedinice, oslabio je skoro 20 kilograma, a pre dva dana je završio i u bolnici.

- Pozlilo mi je nakon tuče Maje i Aleksandre, a od stresa sam izgubio svest. Primio sam infuziju i otpušten sam na kućno lečenje, ali mi je zabranjen svaki vid nerviranja - ispričao je za „Alo!“ Radomir Marinković Taki i dodao da je to nemoguće sve dok se „Zadruga“ ne završi.

Maja Marinković

Youtube/Printscreen

Maja Marinković, Foto: Youtube/Printscreen

- Kako da se klonim stresa kada svaki dan gledam hoće li neko povrediti Maju i hoće li ona povrediti nekog zbog nesrećne ljubavi sa Janjušem. Nikako da shvati da treba da ga se kloni i da on nije njena sreća. Janjušević je sve ovo i zakuvao, a Aleksandra igra prljavu igru. Iako se dogovorila sa Majom da zakopaju ratne sekire i da jedna drugu ne vređaju i ne pominju, ona se nije pridržavala toga. Žao mi je i nje na neki način jer je i ona zavedena od strane onog nečasnog čoveka, ali mi je najžalije svog deteta - kaže Taki i dodaje da je jedini krivac u celoj priči upravo Janjuš kome nikada neće moći da oprosti.

- Upropastio mi je dete. Ušla je unutra da se predstavi na drugačiji način, da po izlasku otpočne nov život, a zapravo je pokazala ono najgore od sebe. Čak mislim da je njeno ponašanje sada gore nego ikada pre i bojim se da neće dobiti novu šansu da ispravi greške. Žao mi je zbog svega toga, ali sad samo želim da se sve ovo završi i da Maja u „komadu“ napusti „belu kuću“ i da je zagrlim - kaže on.

Podsećamo, zadrugarke su se potukle jer je Aleksandra proglasila Maju za najbezobrazniju osobu i nazivala ju je pogrdnim imenima. Maja je tada prišla Aleksandri i gurnula je, te nazvala kurvom. Ova joj je uzvratila, a zatim uzela šolju, zaletela se ka njoj i gađala je. Nakon toga, obe su završile na podu, a Aleksandra je počupala Maju.

- Je*aću ti mamu u pi*ku! - vikala je Aleksandra iz sve snage, a potom su Maju bez svesti izveli napolje. Za sve to vreme, Janjuš, zbog kog animozitet između zadrugarki i postoji, nemo je pratio makljadu.

Komentari (3)

sasa

19.04.2021 07:28

Ajde bre ne lupetaj,,,nisi je slao na školovanje, već si u nju uložio novac za ugradnju silikona,,,,i za šta si je spremao, nego za ovo, da menja muškarce, da je svi...da bude bahata i bezobrazna, ajde sramoto..

dd

19.04.2021 09:15

@sasa - Pozli ti a ti prvo tražiš da te slikaju,a sam je rekao i video pozivu "rijaliti tek sada počinje, ti znaš ko stoji iza tebe"! Reče Taki ćerki, da joj vetar u leđa, a mi jedino vidimo da su Đedović iznutra i Milan spolja, u dogovoru sa produkcijom i Maju favorizuju! E, nismo mi baš svi glupi! Tako providno i takva nameštaljka nije davno viđena!

Nada

19.04.2021 13:33

Ma crkni bre matora drtino kada nisi mogao oako vaspitati cerku. Ona mora da plati za svaku bol i suzu kome je zlo nanela - necije dete nema tatu a necija zena nema muza ! Za tvoju cerku su Soraja, Ana, Tamara, Krunicka, Tara i ostale kurvetine . Vodi je pod Plavi most !