Janjuš i Maja
Printscreen/Youtube
Janjuš i Maja

Printscreen/Youtube

Janjuš i Maja, Foto: Printscreen/Youtube

Nakon brutalne svađe koja je eskalirala fizičkim kontaktom između Maje i Aleksandre, Marinkovićevu su hitno izneli iz Bele kuće i pojedini zadrugari su pritrčali da joj ukažu pomoć nakon što je Đedović rekao da je Maja od udaraca izgubila svest.

Kristijan je nosio Maju kroz imanje i seo sa njom dok ne dođe sebi, a u jednom trenutku njima je prišao i Janjuš upitavši Maju kako joj je.

Oni je zatim pozvao zadrugarku da idu do paba gde su sedeli i pričali, Janjuš nije mogao, a da joj ne prigovori da je preterala i da ne može tako da se ponaša. U jednom trenutku Maja je opet ljubomorisala na Aleks zbog njenog ponašanja.

Potom su se osamili na stolici, gde je u jednom trenutku Maja prišla njegovom licu i tu su se poljubili. Nakon poljubca usledilo me maženje i grljenje sve vreme proveravajući da li ih neko gleda.

Podsetimo da se samo pre nekoliko dana Maja zaklela u Takija da nikada više neće biti sa Janjušem i da je ovo završena priča.

Komentari (2)

Nada

17.04.2021 19:57

Ovo su dva krpelja koja se zaklinju jedno u oca a drugo u dete da je vezi kraj a opet se grle i ljube ! Sve je to dogovor dva smoga !

Zana

17.04.2021 22:48

Dva klasicna lazova koji ne drze do svojih izgovorenih reci. Sexsualno neizivljeni Kurcomislilac Konjus i nimfomanka - zasluzuju jedno drugo. Dve nezrele osobe kojima je samo ona stvar u glavi. Kao zivotinje koje zadovoljavaju samo svoje nagone. Pfuj ! Napolje zivotinje, pa neka se tamo pare koliko im volja. Tu je tata da radi i da pokriva troskove lezilebovica.