Taki i Maja Marinković
YouTube/printscreen
Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Taki i Maja Marinković, Foto: YouTube/printscreen

Maja Marinković i Milan Janković Čorba prepustili su se strastima kada su se osamili u toaletu. Njih tvoje su zaklonili peškirima, pa započeli žestoku vrelu akciju, a Majini uzdasi odzvanjali su imanjem.

Nakon što su imali odnos, oglasio se i njen otac Taki Marinković.

On je priznao da utorkom ne može da gleda TV, jer mu nije svejedno šta će zateći kada je u pitanju njegova ćerka. Potom je otkrio šta misli o potencijalnom budućem zetu.

- Ja utorkom ne gledam TV, ali ako je njima lepo, onda šta ja da kažem? Ja se u njene izbore ne mešam, tamo je zatvoren prostor, ako oni misle da to treba da rade, ja ne mogu da utičem na to, mislim da ona zna šta radi. Znate šta, ja to ne podržavam, to se sve desilo u roku od pet dana, ali ne mogu da uđem u njihova osećanja. Mislim, svašta se dešava po splavovima, to je novo doba, omladina i novi svet. Maja je beogradsko dete, ja ne mogu više da utičem na nju - prokomentarisao je Taki, za Pink.rs.

Maja i Čorba

Printscreen/Youtube

Maja i Čorba, Foto: Printscreen/Youtube

Mnogi zadrugari komentarišu da se kod Maje desio obrt preko noći, te da je odnos sa Čorbom samo osveta Marku Janjuševiću Janjušu posle svega što su imali. Taki smatra da Maja i dalje voli Janjuša, ali da joj Čorba prija.

Nije ona njega prestala da voli, ali joj je on dao pažnje, znate kako to ide - izjavio je Majin otac.

BONUS VIDEO:

Uprkos odnosu sa Čorbom, OVDE pogledajte šta je Maja radila sama sa Janjušom u ovoj prostoriji.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

Nada

13.01.2021 17:11

Pa ti si od nje napravio ovo sto sada gleda milionski auditorijum - to nije nova moda vec odraz vaspitanja koje dobije od roditelja a to sto je ona "Beogradsko dete" kakve to veze ima ? One iz unutrasnjosti se ne se**aju ili ?

Ris

13.01.2021 20:43

Ne znate i jedno i drugo šta radite.