Tara i Ša
Printsreen
Tara i Ša

Printsreen

Tara i Ša, Foto: Printsreen

- Matora ima neki šraf tu, ja sam pisala po stolu, i čistila prašinu, pa je on meni rekao kako ja čistim ružu koju ima moj bivši istetoviranu, kao i datum na ruci i to mi je zemerio, i postoje ovde dva teksta za njega i jedan nije podebljan, i postoji crtež životinje i piše bebo. Kada je krenuo da se tripuje ja sam nastavila da šaram po stolu jer sam u svom svetu, a on je krenuo da me zbog bivšeg proziva i raskinuo sa mnom. Ja ne jedem ni obroke koje on napravi i umiljava mi se nakon svake svađe i posle mi prigovara svašta i moje ime je precrtao i rekao mi je kako mu ne treba ni žena ni ja i može sam kroz život - rekla je Tara.

 - Ona mi je rekla da su svi ovi tekstovi vezani za bivšeg dečka! Ja sam joj to rekao kako to pre mesec dana... - rekao je Ša.

- Laže kao pseto, druže kakve to veze ima sa bivšim! - prekinula ga je Tara.

- Ona je meni priznala da je za bivšeg dečka, ja sam joj rekao da sve tako stoji i datum, a onda je ustala i podebljavala sve, a ja sam je zamolio da prešara sve i neka mi se smeje ceo sto. Uzela je šraf od Matore, i ja sam joj rekao da joj ne da i meni je pun više da mi spominje bivšeg dečka! - rekao je Ša.

- On je mene ostavio zbog te prašine koju sam čistila iz slova, a on je pisao za Ivanu svašta! - vikala je Tara.

- Trebala je sve da obriše, a ne da podebljava, a mene optužuje da sam ja pisao za Ivanu! Ja znam šta pričam - vikao je reper.

Podsetimo, nšto ranije u toku dana Tara i Nenad su se raspravljali zbog kupovine koja je ovoga puta obavljana po posebnom zadatku Velikog šefa, a kako zadrugari nisu stigli da predaju spisak, Ša je skočio na Taru jer je bila nemarna.

- Pun mi je... da sediš kada treba nešto! Treba da ustaneš,a ne ja da trčim! Ustani jednom! - vikao je Ša.

- Boli me... da ustanem, ja sam žensko da idem u prodavnicu - govorila je Tara.

- Ustani očisti rehab lenštino! Ja perem veš i tebi i sebi! Lenštino, nećeš ništa da uradiš - govorio je Ša.

- Govedo bezobrazno, sram te bilo - rekla je Tara.

Komentari (1)