MOŽE LI NIŽE DA PADNE?! Tara se raspituje o Nenadovoj imovini, reper otkrio pakleni plan kako da istera Ivanu iz stana i useli ljubavnicu?!

Odnos Tare i Ša veoma je turbulentan, a svedoci smo brutalnog šamaranja repera od strane Simove koji nakon svega dolazi kod nje i moli je da se pomire. Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati situacija

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: Printscreen/Youtube

Nakon što je Nenadu Aleksiću Ša postavljeno pitanje na temu odnosa njegove zakonite supruge, Ivane Aleksić, i Vladimira Tomovića, on je šaputao sa Tarom Simov, a čini se da su oboje zabrinuti za njegovu imovinu.

Ša je pokušavao da bude tih, ali su kamere ipak snimile momenat kada rijaliti par razgovara.

- A je l' može da...? - pitala je Tara.

Tara i Ša
Tara i Ša, Foto: Printscreen/Youtube

- Ne može. U suštini, ima ovlašćenje za... To neka uzme. Ostalo ne može - rekao je Ša.

Komentari na društvenim mrežama su brutalni gde ljudi zaključuju iz njihovog razgovora da reper planira da izbaci Ivanu iz stana, a useli Taru gde će između ostalog i započeti zajednički život.

Podsetimo, odnos Tare i Ša veoma je turbulentan, a svedoci smo brutalnog šamaranja repera od strane Simove koji nakon svega dolazi kod nje i moli je da se pomire. Ostaje nam da vidimo kako će se dalje odvijati situacije.

Ša urnisao ljubavnicu, pljunuo je po sred face i otkrio najveću tajnu Tare Simov posle koje ništa više neće biti isto! Više o tome OVDE.

Povezane vesti

  • Korisnik: Željko
    22/04/2021 - 19:06
    Raspituje se za imovinu kao da treba da ga nasledi ili da ga tera da joj pokloni.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA