TRUDNA MAJA MARKOVIĆ? Tek što je uplovila u vezu sa Alenom, Jovica potvrdio da su radili na bebi, a prvi simptomi se već pojavili! (VIDEO)

Maja Marković i Alen Hadrović juče su ozvaničili svoju vezu prvim poljupcem, a već danas su se javili prvi problemi.

Maja Alen
Maja Alen, Foto: Youtube/Printscren

Maja se požalila na mučninu, pa je zatražila test krvi, a s obzirom da je njen verenik, Jovica Putniković, otkrio da su radili na bebi pre njenog ulaska u "Zadrugu 4", mnogi su posumnjali da je upravo o trudnoći reč.

Maja i Alen
 Foto: Printscreen/Youtube

"Loše mi je, muka, moram da vadim krv. Treba mi infuzija", žalila se Maja, dok ju je Alen sve vreme tešio i nije se odvajao od nje.

"Dođi ovde, lezi da se zagrlimo".

"Ne mogu. Ne znam da li da idem da povraćam", rekla je Maja.

Inače, Jovica je istakao da nije očekivao da će ga ona prevariti, s obzirom da su napolje imali stabilnu vezu, i radili su bebi.

Jovica Putniković
 Foto: O.K./Alo!

"Dogovorili smo kad uđe da pokaže šta zna i da kad izađe ide na neke časove, da nastavimo dalje i da se venčamo i da imamo dete. Mi smo čak i deset ulaska pre njenog ulaska u Zadrugu pravili dete. Tako da je to bila čvrsta veza i verovao sam u nju da neće ništa uraditi. I svidelo mi se što je pokazala da ima neki stav, čak i kad mi se desio ovaj udes, tih prvih dana je meni bilo jako teško, tad su mi malo prenosili, gledao sam na telefonu klipove, video sam da joj je bilo teško, ali da nije ulazila u priče sa Alenom ni bilo kim", ispričao je on.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mile
  26/10/2020 - 23:08
  Jos jedna beba. Nazdravlje.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi