ŠOK PROMENE! Tomović je tada bio debeljuca, a Brendon važio za opasnog frajera: Svedoci smo velike transformacije ovih zadrugara! (FOTO)

Vladimir Tomović važi za jednog od najzgodnijih i najelokventnijih zadrugara, dok se Brendon potpuno oslobodio isped kamera, kao i njegov alter ego "Brenda"

Branislav Radonjić Brendon, Vladimir Tomović
Branislav Radonjić Brendon, Vladimir Tomović, Foto: Foto: Dejan Briza, O.K.

Šarmantni Crnogorac ima dugu rijaliti karijeru iza sebe, a ono što je manje poznato jeste da je on davne 2011. godine učestvovao u "Velikom bratu" zajedno sa Brendonom. 

Obojica su tada izgledali potpuno drugačije, a ono što je posebno interesantno jeste da su tada gledaoci komentarisali da je Brendon mnogo bolji frajer od Vladimira!

Tomović tada nije brinuo toliko o svom fizičkom izgledu, dok je Brendom evidentno bio u jakom treningu. 

Danas je situacija nešto drugačija, Vladimir je stesao svoju liniju, nabacio mišiće, pa je njegova muževnost došla još više do izaražaja, dok se Brendon podvrgao nizu plastičnih operacija, a veoma često ume i da se obuče u žensku garedorobu, i sebe naziva "Brendom".

Vladimir Tomović, Brendon
Vladimir Tomović, Brendon, Foto: printscreen

Današnji zadrugari i nakon punih deset godina nisu uspeli da srede nesuglasice koje imaju, pa je njihov odnos i dalje veoma neprijatan, bogat međusobnim "podbadanjem" i obostranim ismevanjem.

Ko je po vama bolji frajer danas?!

Ukupan broj glasova: 642

  • Brendon: 19% (122)
  • Vladimir: 81% (520)

Razlika u njihovim transformacijama je ogromna, a na vama je da odlučite ko vam se više dopada!

Zašto je Ša nazvao Taru jezivim imenom pogledajte OVDE

Povezane vesti