GVOZDENOVIĆEVA DRUGARICA ZA ALO! Vrbaški je samo za za*ebanciju! Nakon što je Mišel smuvao Minu, strasti se ne smiruju ni u Beloj kući ni van nje!

Pevač Mišel Gvozdenović donedavno je važio za neosvojivog među zadrugarima. Dok su se oko njega lomile mnoge, on je vešto izbegao da otpočne emotivni odnos pred kamerama zbog čega je dovedeno u pitanje njegovo seksualno opredeljenje. Međutim, pre dva dana upustio se u vezu s kontroverznom Minom Vrbaški, što je šokiralo njegove bliske prijatelje

Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović
Mina Vrbaški i Mišel Gvozdenović, Foto: printscreen

Vladana, Mišelova drugarica iz detinjstva, kaže za Alo! da je zgrožena njegovim emotivnim izborom.

- Ja ne podržavam taj odnos i ne sviđa mi se njegov izbor! Vrbaški je samo za provod i za*ebanciju, a ne za vezu. Kakva veza, od toga nema ništa! - kategorična je Vladana. Kako kaže, Mišela poznaje od detinjstva i zna kakve devojke njega mogu da zainteresuju. Mina nije među njima.

Mišel Gvozdenović
Mišel Gvozdenović, Foto: youtubeprintscreen

- Ja odlično poznajem Mišela, od tog odnosa nema ništa, nema šanse da preraste u nešto ozbiljno - kaže Vladana, i dodaje:

- Predugo je u zatvorenom prostoru, možda mu treba samo malo nežnosti i maženja, ali to je sve. Sigurna sam da se ni njegovoj porodici ne sviđa Mina Vrbaški niti bi voleli da im bude snaja - kaže bliska pevačeva prijateljica.

- Mišel je uvek imao mirne i povučene devojke, kulturne i lepo vaspitane, posvećene porodici... Mina se ne uklapa u taj profil. Ona je samo za provod i verujem da mu je tamo jedino to i potrebno - naglašava Vladana.

- Znam da ne voli takav tip devojke. Uverena sam da je zatvoren prostor učinio svoje jer u normalnim okolnostima on nikada ne bi pogledao devojku poput nje. Mišel je veoma kulturan dečko, kako se i pokazao u rijalitiju, i smatram da mu ne treba da ga povezuju sa devojkom koja ima prošlost kakvu ima Mina - kaže Vladana za Alo!

Mišel Gvozdenović
Mišel Gvozdenović, Foto: PrntScrn

- Oni žive totalno različitim načinom života. Dok ona ide od jednog do drugog muškarca, Mišel drži do sebe. Vaspitan je na takav način da devojka kao što je Vrbaški ne može da bude neko koga bi on doveo u kuću. Iako me je iznenadilo njegovo ponašanje, znam da ovo nije i nikada neće biti ništa ozbiljno, on se samo zeza - zaključila je Mišelova prijateljica.

Šta je Mensur rekao nakon Minine bolne ispovsti da je silopvana od strane dva muškarca, čitajte OVDE.

Povezane vesti