Vuk Mob
Foto: Alo.rs

Vuk je odlučio da prokomentariše kontroverzni dvojac i bez dlake na jeziku iznese svoje mišljenje.

- Ovako, ja sa Tarom nisam bio u nekim odnosima, ali znam ko je i šta je. Nenadu sam više puta govorio da ne treba da se petlja sa njom jer ona oko njega plete mrežu, i nateraće ga da se zaljubi u nju a ona je jednoi dete - inteligentno dete! Ša je neko ko ne prihvata kritiku, i ja kada mu kažem šta mislim on se naljuti, onaj dan kada su imali okršaj gorelo je i nebo i zemlja i mislim da mu to ne treba. A ona sve radi, kako bi napravila priču u rijalitiju.

Nakon Tare i Ša, Vuk se osvrnuo i na novog učesnika "Zadruge 4" Danijela Višića, koji je na samom ulasku napravio bum! Podsetimo, on je u studiju kod Dušice Jakovljević izjavio kako je Vladimir Tomović homoseksualac, što je Tomovića isprovociralo, te ga je dočekao na vratima Bele kuće i nasrnuo na njega. Međutim, tu nije bio kraj iznenađenjima, Danijel se upustio u veoma blizak odnos sa Miljanom Kulić, a evo šta reper ima da kaže na tu aktuelnu priču:

- Ja tog dečka ne mirišem, on je neko ko pravi priču i pokušava da opstane u rijalitiju! Mislim da je to sa Miljanom i ljubavi nekoj laž zarad rijalitija, a ono sa Tomovićem neću da komentarišem jer mi je bilo katastrofa! on je napao Vladimira kako je gej, a setimo se kada su pre par dana izašle njegove prepiske gde on želi odnose u troje sa jednom devojkom i njenim dečkom - rekao je reper.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: