Mišel Gvozdenović
youtubeprintscreen

- Ja ne znam što ti je čudno za Minu, kad ona tako radi u svakoj sezoni sa nekoliko muškaraca. I baš ti je čudno što je to uradila sa Mišelom. On je njena sprdnja, ja mislim da je Mina to radila Pauli i Franu u inat. A i njemu to odgovara, pošto ga bije glas da je gej - govorila je Miljana.

- Pitala sam Draganu zašto plače, i posle mi je rekla da li je moguće šta rade. Ja sam rekla da nas oni ne ugrožavaju, mislim da joj je bilo krivo sinoć, uhvatila sam i pogled Frana kad su igrali - rekla je Sanja.
Neću da nastavljam temu sa Franom, jer mi on dolazi kad Paula nije tu. Pričao je kako ćemo da se pomirimo za mesec dana, pa malo ideš tamo, malo ovamo. Tako da prekidam svaku komunikaciju sa njim - rekla je Mina.

- Bili ste slatki, ali mi je bilo jako smešno kad sam videla i Frana i Paulu kako igraju preko puta vas. Mina, uspela si da uradiš šta si htela - pričala je Jovana.

- Što se tiče dešavanja od sinoć i jutros, meni nije na pamet palo da se poljubim posle osam meseci. To je bilo spontano, mi smo pre dva, tri dana počeli da se gledamo. Ovo nije nikakva igra, ja bih je igrao i prethodnih meseci. Ona mi se svidela, igrali smo, posle smo se poljubili, spavala je kod mene u krevetu, spavaće i večeras. Moram da priznam da je ona mene poljubila. Smatram da poljupcem nije odmah da se ozvaniči veza. Smatram da treba da damo jedno drugom šansu, da se bolje upoznamo, treba vreme da pokaže. Imaš moju podršku, neću te vređati nikad, ako bude problema, rešićemo na miran način. Što se tiče tvog odnosa, ne želim da se svađaš sa Franom, to što je bilo, bilo je. Treba normalno da razgovaraš sa njim, isto što se tiče Cara - rekao je Mišel.

- Nismo imali adekvatana odnos, tako da bi mi bilo drago da vi uspete, nećete imati pproblem sa moje strane - rekao je Car.

- Ja sam strejt momak, ali ih poštujem, to je to. Nisam se poljubio sa tobom da bih opravdao ovo što pričam - dodao je Mišel.

Komentari (1)

Andreja

05.05.2021 21:48

Može biti svašta. Ali naredjenje je naredjenje. U krevet na izvršenje.