Nenad Aleksić Ša
printscreen
Nenad Aleksić Ša

printscreen

Nenad Aleksić Ša, Foto: printscreen

Mnogi su tvrdili da je brak repere Nenada Aleksića poznatijeg kao Ša bio u krizi tokom njegovog debitanskoj učešća u rijalitiju "Zadruga", sada je konačno afera o razvodu muzičara rešena, a evo koja osoba je mogla da dovede do pucanja njegovog braka.

Reper Ša

PrntScrn

Reper Ša, Foto: PrntScrn

- Nenad nema šta da iznese o meni, ja se ne plašim, kada je to rekao, ja to nisam čula, to si ti ponovio i rekla je Jovana, kada ja prvi put nisam čula, mi nismo htele da ga razvedemo, posle je Jovana krenula da viče da mene, pa je ona rekla da joj je on zamerio, da je mislio na nju, a ne na mene. On je rekao da je prvenstveno ona njegova prijateljica, ja sam bila u istom tom košu u dvojci, niko ne može da ga razvede od žene, kao njegove gluposti. Ja sam rekla da to nije tačno kada si me ti pitala - odgovorila je Sanja.

- Sad je imala priliku i da odgovori, ali ne, njoj je bitnije prvo... Milane, meni je Nenad rekao da je hteo što više da je povredi. Ona je meni rekla da nije htela da kaže kada sam ja bila tu, ali je posle rekla. Rekla je da je to tad bio moj drug, a sada je njen - ubacila se Matora.

Matora

PrntScrn

Matora, Foto: PrntScrn

- Apsolutno je u pravu gledalac kada kaže da sam ja pogrešio, ja sam to rekao u svađi, da malo zajačam priču. Neću da se vraćam na Zadrugu 2. Niko nije pokušao da me razvede, stale su na moju stranu, jer su ispoštovale neki naš dogovor koji smo imali. Nema šta da se ljutim, ja se naljutim, ali onda shvatim da je moja greška, ne želim da svađam Sanju i Matoru, stavio sam tačku na njih dve - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: