KAO DA MU JE NEKO SRCE IŠČUPAO! Zola se slomio i jecao, potpuno otvorio dušu o Miljani i ispričao šta su sve radili napolju i kakve skandale su pravili!

Zola se u razgovoru sa Anom poverio i ispričao detalje o Miljaninom i njegovom životu

Miljana i Zola
Miljana i Zola, Foto: PrntScrn

Ana Bulatović i Lazar Čolić Zola razgovarali su u rijalitiju "Zadruga" o njegovom komplikovanom odnosu sa Miljanom Kulić.

Naime, Čolić u noći za nama još jednom odbio Miljanu, te istakao da se osećao loše zbog svega što je priredio sebi, i porodici.

- Kada je otišla ono jutro, meni kao da je neko srce iščupao. Ja ne mogu da verujem da sam ja sinoć plakao, i znam da bi ona dala život za mene, ali sam tako nesrećan - komentarisao je Zola.

- Znam, vidi se da te voli, ali tu nema Bože pomozi, sećam se i onih deset dana, i znala sam da će da ispadne neki haos - dodala je Ana.

- Ja sam se nadao, ali ona nije mogla da izdrži do mog rođendana, da se sprdamo šalimo, a sa nama je posle tri dana ispao cirkus. Možda kada bi sve malo popustilo, pa bi se drugačije ponašala - žalio se Čolić.

Zola i Ana
Zola i Ana, Foto: Printscreen/Youtube

- Kako vi napolju? - pitala je Ana.

- Ma ovde smo dve godine, i napolju kada smo bili zajedno, 20 dana bude top, i onda kreće haos. Ma mi ne odgovaramo jedno drugom. Nama bi bilo top da se viđamo 10 dana, ali posle toga sve njoj smeta, sve meni smeta. Neverovatno, to je... Ne znam. Neću više sebe ni nju da uništavam i blamiram - konstatovao je Čolić.

Svi su zgroženi Miljaninin izdanjem od sinoć sa Đuskovizije, više o tome OVDE.

Povezane vesti