TARINA TAJNA PORUKA KOŠTALA GA JE 10.000 EVRA Nenad Aleksić Ša dobio oštru kaznu, evo šta mu je diskvalifikovana Simova uputila!
Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć se u "Zadruzi 4" odigrala poslednja "Zadrugovizija" ove sezone. Takmičari su pevali u grupama koje je odredio Veliki šef, a Nenad Aleksić Ša je izvodio pesmu "Pravila" zajedno sa Jelenom Batos. Nakon nastupa, usledili su komentari stručnog žirija.

- Nenade, dvojka si! Super si, energija je prštala - rekla je Ljupka.

Podsetimo, jedna od šifri koju su diskvalifikovana Tara Simov i Ša imali dok su krili svoj odnos bio je broj dva, koji je označavao to da se vole.

Inače, Ša je priznao zadrugarima da se sa Tarom pre njene diskvalifikacije dogovorio da mu šalje tajne signale i poruke, što je najstrožije zabranjeno. Tako je već bio kažnjen zbog balona koje je ona slala, a biće kažnjen i zbog informacije koju mu je prenela Ljupka Stević.

TARINA TAJNA PORUKA KOŠTALA GA JE 10.000 EVRA Nenad Aleksić Ša dobio oštru kaznu, evo šta mu je diskvalifikovana Simova uputila!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

Reper će ovog puta izgubiti 10.000 evra.

Tara se oglasila na društvenoj mreži, okačila Nenada na svoj stori, stavila srce i broj dva, te time dokazala da je upravo ona poslala tajnu poruku Ša preko Ljupke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Lila

13.06.2021 13:16

Urnisaše Nenada.Ne podržavam ih ni jedne sekunde ali mislim da je produkcija preterala.

Sara

13.06.2021 13:31

Au sta ludaca napravi coveku do zivota ... bezati od nje bez okretanja ... kakva zena ... ona Vjestica sto je namlatila je bila u pravu ... da je mogla pa jos jednom jer ova nema samokontrolu a i porocna je u svakom smislu ... nije simpaticna pa to ti je a kada joj pokazu da ne moze tako krene da place ... koja zmija.