MOG ANĐELA SU JUČE UBILI ZLI LJUDI! Tragedija u domu bivšeg zadrugara, on neutešan, ne može da se pomiri sa njegovim odlaskom!
YouTube/ Printscreen

Bivši zadrugar Nenad Lazić pored toga što svakodnevno doživljavanja psihička zlostavljanja i maltretiranja, pokušaja nasilja nad njim, kao i pretnje svojoj porodici juče je doživeo tragičnu situaciju, njegov maleni pas je premlaćen do smrti na ulici.

Naime, Nenad se sinoć oglasio na TikToku i objavio jeziv snimak pretučenog psića Alexa, koji je primio veliki broj injekcija da bi uspeo da preživi, a kako on tvrdi, veterinar mu nije davao mnogo šanse.

Cela mučna borba je trajala celu noć, a onda je jutros Neca objavio potresnu sliku na Instagramu, koja razara i najtvrđa srca, njegov ljubimac je ipak uginuo. Njegovo srce nije izdržalo jačinu brutalnih udaraca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

- Nedostaješ mi Alex, juče si mahao repom iako ti nije bilo dobro, nisi hteo da sekiras mene i Pecu. Osetio si da smo zabrinuti. Ne mogu ds podnesem ovu bol. Alex moj lepi idi u raj! Nadam se da ćemo se i tamo družiti i da ćeš biti tamo moj najbolji drug i kucni ljubimac.
Love you and already so much miss you -
napisao je Neca u potresnoj posveti.

BIVŠI ZADRUGAR ŽESTOKO OSUDIO HAOTIČAN ODNOS! Tara i Ša brutalno isprozivani, nisu birane reči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading