NAKON GLAMUROZNE SVADBE! Jelena Pešić i Mladen Vuletić otišli na medeni mesec, par uživa, a ovako su proveli drugu bračnu noć! (FOTO)
Printscreen

Bivši rijaliti učesnici Jelena Pešić i Mladen Vuletić zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav i vernost u subotu, a sve ovo su proslavili u jednom prestoničkom restoranu u društvu članova porodice i prijatelja.

Naime, nakon toga par se uputio na zasad nepoznatu destinaciju, ali, sudeći prema snimcima koje su objavili na društvenim mrežama, oni na "medenom mesecu" uživaju u čarima jednog spa-centra i bazena.

Jelena i Mladen su objavili snimke na kojima se drže za ruke i plivaju u bazenu, zaljubljeniji nego ikad jedno u drugo.

Podsetimo, Pešićeva i Vuletić su tokom venčanja otkrili i pol bebe koju voditeljka nosi, te su tako pred svima obelodanili da će uskoro postati roditelji devojčice. Venčanju je prisustvovao veliki broj bivših učesnika rijalitija, među njima su Ivana Šopić, Vesna Rivas, Bora Santana, Filip Đukić, Saška Karan, Stefan Kandić, Nikola Lakić, pevač Deni Boneštaj i mnogi drugi.

PROGOVORILA O FOTKI DEVOJČICE KOJA SE DELI NA MREŽAMA! Dalilina majka otvorila dušu o tvrdnjama da je reč o njenoj unuci i zadrugarkinoj ćerki!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
mina

05.04.2022 09:42

bravo jelena i filip i mladen su tvoji bravo

Lili

05.04.2022 11:58

Kao bile sve poznate ličnosti na svadbi, užas svi iz rijalitija, pa zar su oni poznati po nečemu što se zove lepo, ili su da nekažem šta užas...