MILICA I BORA RADE NA BEBI? Isplivali svi detalji pomirenja bivših zadrugara, ona mu poručila samo jedno: OBEĆALA SAM MU
Printsc Pink

Milica Kemez i Bora Santana, bivši zadrugari i voditelji i nakon nekoliko godina njihove turbulentne ljubavi, taj odnos intrigira domaću javnost.

Rijaliti par, svoju ljubav započeo je u najgledanijem formatu na Balkanu "Zadruga", a više puta nakon raznih trzavica, njih dvoje prekidali su su svoju vezu.

MILICA I BORA RADE NA BEBI? Isplivali svi detalji pomirenja bivših zadrugara, ona mu poručila samo jedno: OBEĆALA SAM MU

Foto: Ataimages

 

Sudbina ih je dovela na isto radno mesto, gde su više puta imali sukobe, ali je njihova ljubav definitivno pobedila, te su odlučili da svojoj priči daju još jednu šansu iako su mnogo puta rekli 'nikad više.

Milica i Bora su otkrili kako se osećaju i koje su ciljeve sebi postavili za 2023.

-Ja sam sebi zacrtao da se unormalim, da budem još uspešniji u svom poslu, da napredujem da nemam neke ispade. Da budem zdrav i budem normalan... Voleo bih da napravim neke ozbiljne korake, da se skrasim i oženim, osnujem porodicu... - rekao je Bora Santana. 

- Ja sam vrlo nepoverljiva kada je to u pitanju, ne verujem ali ostaviću vremena da vidimo kako će se to razvijati. Da vidimo da li će njegovim ludorijama doći kraj, iako sam rekla da je definitivno završila sa svim tim, daću još jednu šansu, da ne bacimo baš tri godine. Trudimo se da budemo u normalnim odnosima, malo smo spustili loptu - navela je Milica.

- I ona se unormalila dosta, ne proverava me, ne ljubomoriše - prekinuo je Bora.

- Proveravam te samo ti to ne znaš. Moram da se požalim da je promenio šifru, pokušala sam da uđem ali nisam uspela! Pre neko veče sam pustila film, on zahrkao. Svaki put mi pušta neke zmajeve, ovoga sam nešto pustila za svoju dušu - požalila se Kemezova.

- Stvarno sam bio umoran od puta, ali inače naviše volim akcije - nasmejao se Santana.

Milica i Bora umalo su se sukobili prilikom međusobnog novogodišnjeg obećanja jedno drugom, a onda su se zavetovali na ljubav, poštovanje i vernost.

Ljubav, vernost, poštovanje, dobar provod, to joj obećavam - nasmejao se Bora.

- I šta mi još obećavaš? - odbrusila je Milica.

MILICA I BORA RADE NA BEBI? Isplivali svi detalji pomirenja bivših zadrugara, ona mu poručila samo jedno: OBEĆALA SAM MU

Foto: Ataimages

 

- Kuću? Bebu? Šta? - kroz osmeh je pitao Santana.

- Da nećeš da se dopisuješ ni sa kim, da nećeš pratiti devojke, da nećeš varati! Ja sam njemu obećala malo više strpljenja i razumevanja za ovu ludu glavu, sve ostalo će samo doći! - zaključila je Kemezova.

SPREMNI Anđela i Zvezdan doneli odluku, evo koliko će zvanica imati na svadbi

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
SvetlanaP

02.01.2023 11:53

E najvaznije je sto ova dva ulicara rade na bebi. Sada mozemo mirno da spavamo. Samo se pitam dokle cete od ljudi sa margine zivota da pravite poznate licnosti i posvecujete im toliko prostora?

Pera

03.01.2023 13:35

Bravo za Boru i Milicu, oni se iskreno vole, sve najbolje, hejteri mržnja koju nosite u sebi šteti samo vama..