ŠOK INTERVJU Tara Simov oštro o Dalili Dragojević: NE ZNAM KO JE TA OSOBA!
Foto: Printscreen/instagram

Tara Simov, novopečena voditeljka i bivša rijaliti učesnica, privlači pažnju i puni novinske stupce otkako se pojavila na zvezdanom nebu. Sve što ona uradi, biva pomno ispraćeno od strane ne samo medija, već i njene mnogobrojne publike.

Ona se sada dotakla gorućih tema koje su uzburkale javnost, od ponovnog ulaska u "Zadrugu", zajedničkim poslovnim poduhvatima sa dečkom Danilom, voditeljstvu, ali i koleginicama.

ŠOK INTERVJU Tara Simov oštro o Dalili Dragojević: NE ZNAM KO JE TA OSOBA!

Printscreen

 

Imate li ti i Danilo u planu neki zajednički poslovni poduhvat, nešto što bi bilo samo vaše?

- Što se toga tiče, imamo nešto u planu, svakako želimo da uradimo nešto. Imamo jedan porodični posao, a on ima neke planove za posao sa mojim tatom, tako da im želim svu sreću u tome.


Pitanje koje svakog interesuje, pored svih drugih tema, je ono koje se tiče tvog ponovnog ulaska u rijaliti, možda sada sa dečkom, što da ne?

- Ne, nikako! Ja u rijalitiju nikada više neću biti, nikada u životu. Mislim, dokazano je to kroz sva moja prethodna učešća, da nisam stvorena za taj zatvoreni prostor i tu atmosferu. Ja budem dobra i jedna od omiljenih samo prva tri meseca, pa posle pomahnitam i sve uprskam. Ono što sada mislim, posle ove tri godine otkako sam prvi put kročila u rijaliti, je da ni dva dana sada ne bih izdržala, ni dva dana ne bih bila ok. Rijaliti više nije dobar, niti zdrav, kako za moju psihu, tako i generalno za moje zdravlje.

ŠOK INTERVJU Tara Simov oštro o Dalili Dragojević: NE ZNAM KO JE TA OSOBA!

Foto: Printscreen/instagram

 

Nedavno si uplovila u novinarstvo, te se oprobala i u ulozi voditeljke u kojoj si se moramo primetiti odlično snašla. Da li je to bio tvoj san?

- Hvala puno! Drago mi je da sam sebe pronašla barem u jednom aspektu, eto kao sada u voditeljstvu. O samoj profesiji voditelja, nikada nisam ni razmišljala, nikada mi to na pamet nije padalo. Jesam ja svesna i svoje dikcije i vokabulara, ali mi nije dosad bila opcija da sve to iskoristim na ovaj način, za voditeljstvo. Međutim, sada kada sam tu gde jesam, svaka mi čast, šta drugo da kažem.


Tvoja nekadašnja cimerka Dalila Dragojević takođe je ušla u voditeljske vode, te ste sada koleginice. Kako se slažeš sa njom?

- Ne znam ko je ta osoba - pokušala je Tara da se priseti ovog zvučnog imena, ali nije uspela iako se zdušno potrudila, nakon čega se kroz osmeh pozdravila i time zaključila ovaj intervju.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading