MAJA GA JE POLJUBILA Aleksandar Sauer priznao da je bio prisan sa Marinkovićevom u inat Bilalu
Foto: Printscreen

Aleksandar Sauer je voditeljima Stefanu Miloševiću Pandi i Anastasiji Buđić u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" otkrio i šta se zapravo desilo sa Majom Marinković, tokom njene svađe sa Bilalom Brajlovićem nakon momačke večeri.

- Iskoristio me je za neke priče, ušao u priču sa Majom, onda me je ostavio po strani. Čak je hteo da beži, ja sam mu rekao da sačeka, rekao da neće ni sa kim da razgovara. Zamerio mi je to sa Majom. Kazaću vam jednu stvar koju sigurno niko ne zna. Znate celu priču oko kumstva, kad je došla u hotel, gde su ljudi predstavili kao da se muvamo. Ja sam izjavio da bih Maju "j". Rekao sam da je devojka privlačna, da je svaki normalan muškarac ne bi odbio. Ona je počela da flertuje sa mnom, kum nije dugme - rekao je on, pa dodao:

MAJA GA JE POLJUBILA Aleksandar Sauer priznao da je bio prisan sa Marinkovićevom u inat Bilalu

undefined

 

- Poenta, šta niste znali, mi smo šetali, ja sam bio mrtav pijan, desilo se da smo šetali do hotela, ja sam bio vođa. On je tada na momačkoj spavao sa Majom Kovačević. Ispričala mi je šta se desilo, stali smo, ona je sklonila bubicu i onda je mene poljubila na blic, onako sa strane. Ja sam stao, pitao šta se dešava, ona kao: "Poludela sam". Da sam hteo, moglo je da ode dalje. To nije bio strastveni poljubac. Mislim da se nadala da će izaći klip i da će Bilal da poludi. Ja sam se tresao kad je dolazio četvrtak. Ona je spremna da uradi sve da bui nekome vratila - ispričao je Sauer.

NJIHOVA EMOCIJA JE ISKRENA Sauer uveren da Ana i dalje voli Zvezdana

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading