OVO JE DEVOJKA DEJANA DRAGOJEVIĆA Svoju vezu čuvaju daleko od očiju javnosti, a ovako Jovana izgleda bez trunke šminke (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Dejan Dragojević, nakon kraha braka, ali i višemesečne veze u kojoj je bio, posvetio se sebi, svom fizičkom izgledu i zdravlju.

Kao bomba odjeknula je vest da je Dejan uplovio u novi ljubavni odnos, te su mnogi pokušavali da saznaju informaciju više iako je on nesebično čuvao svoj privatni život od javnosti.

Dragojevićevu novu devojku, Jovanu, niko nikada nije video sem na paparaco fotografijama iz jednog izlaska, gde joj se nigde ne vidi celo lice, a pobednik pete sezone, kao danak "neiskustvu", nikada više sa njom nije izašao javno.

U više navrata Dejan je rekao da Jovana ne voli slikanje i snimanje, te da je medijski život nalik njegovom ne interesuje.

To je ono što je fanove Dejana Dragojevića tek zaintrigiralo i sve više su postali nestrpljivi da vide koja je to devojka uspela da ukrade njegovo srce nakon svih stravičnih dešavanja. Jovana je sada bez grama šminke snimala tutorijal, a njena prirodna lepota je bila u prvom planu.

"U ZATVORU JE BIO TATIN SIN, IMAO JE PRIVILEGIJE" Otkriveni novi detalji o životu Zvezdana Slavnića, sada je sve mnogo jasnije

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading