"PRVO NAUČI PRAVOPIS PA SE SKIDAJ" Aleksandra Subotić napravila veliki lapsus na društvenoj mreži da njena nepismenost boli (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Starleta Aleksandra Subotić uspela je ponovo da šokira javnost svojom elementarnom nepismenošću.

Rijaliti učesnica vrlo je aktivna društvenim mrežama, a ovu platformu koristi i za plasiranje proizvoda, za šta dobija pare.

Tako je ovoga puta pokušala da izreklamira šorts i majicu, a njeno neznanje naišlo je na podsmeh.

- Veličine L. Maica 20 evra, šorc 10 evra - napisala je Subotićka, koja definitivno nije svesna da se reč majica piše sa l, te da šorts nije šorc.

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon njenog javnog blama na društvenim mrežama nizali su se komentari.

"Prvo nauči pravopis, pa se skidaj", bio je jedan od komentara koji se odnosio na to što starleta voli da deli svoje razgolićene fotografije, dok su se ostali njeni pratioci složili da njena nepismenost "boli".

Inače, u domaćim medijima mesecima se pisalo o prevari nevenčanog muža Aleksandre Subotić, Pece Raspopovića sa njenom drugaricom Majom Marinković.

Ipak, na kraju Peca i Aleksandra uspeli su da izglade odnose i da se pomire, međutim, komšije starlete nedavno su otkrile da Subotićku ne viđaju često u društvu muža.

- Aleksandra uglavnom sama vodi decu sa sobom. Kad god je vidim da izlazi iz zgrade, ona nije u društvu Pece. I uvek poručuje taksi. Nikad nisam videla da ih je Peca negde odvezao ili da joj je pomagao. Pretpostavljam da je poslovan čovek i da je uvek u pokretu, zato slabo stiže da bilo šta i da pomogne Aleksandri. Moja sestra je poznaje i zna da što se tiče finansija, ona je obezbeđena i da joj se ne gleda koliko troši sa kartice. Međutim, na njega ne može da računa. Bio je galantan uvek, a i dalje je takav prema Aleksandri. Voli da odreši kesu kada su ona i deca u pitanju, ali vidim da je to njoj i bitno. Ona ima dadilju za decu, pa je možemo videti u društvu drugarica, mada ni njih nema puno – ispričala je komšinica iz zgrade.

MARINKOVIĆ U SUZAMA Ivanova devojka posla poklone za malog Željka i poručila mu: "Uživaj sa sinom i poljubi ga"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading