OTKRIVAMO PAKLENI PLAN ANE I ZVEZDANA Dogovorili se da prevare produkciju i narod, a ovo su detalji!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Da nisu bili samo nemi posmatrači i gledaoci ranijih sezona Zadruge, već da su u tome videli i svoju šansu da zgrnu novac na račun varanja i laganja, dokazali su bivši supružnici Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić.

OTKRIVAMO PAKLENI PLAN ANE I ZVEZDANA Dogovorili se da prevare produkciju i narod, a ovo su detalji!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, kako smo saznali od izvora bliskog ovom paru, oni su, kao fanovi ovog formata, do tančina razradili plan pred ulazak u rijaliti i osmislili sve kako bi što vernije odglumili, ali i došli do krajnjeg cilja - do pobede.

OTKRIVAMO PAKLENI PLAN ANE I ZVEZDANA Dogovorili se da prevare produkciju i narod, a ovo su detalji!

Foto: Youtube/Printscreen

 

- I Zvezdan i Ana su gledali sve sezone Zadruge, a posebno poslednju, petu. Naročito su analizirali Anđelu Đuričić i njeno ponašanje, ali i profil takve ličnosti. Kako se predstavila kao smerna i poštena, ističući da je imala samo dvojicu momaka, smatrali su da će najlakše nju osvojiti - ispričao je za Alo! izvor blizak Slavniću, pa dodao:

- Plan je bio da on uđe, prevari javno Anu, što je i uradio, a da onda ona povređena i ucveljena naplati obilato svoj ulazak i da se „obračuna“ s njim javno. Jedino na šta nisu računali je da će se Zvezdan zaljubiti u Anđelu, ali i da će ona toliko odlepiti za njim da je se neće moći tako lako otresti - rekao nam je.

- Do kraja rijalitija, plan je da se Ana i Zvezdan pomire, a da ona opovrgne sve što je o njemu ranije govorila. Navešće da nije istina da je bio nasilan i loš, već da je to govorila u afektu i da bi ga povredila - ispričao je izvor upućen u pakleni plan Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić.

Da je ova informacija tačna, indirektno su potvrdili i sami akteri kada su u toku jučerašnjeg dana skinuli bubice i osamili se u jednom ćošku u dvorištu kako bi napravili plan za dalje.

Zvezdan je rukama mlatio i govorio, a ona je pomno slušala uputstva za dalje. Ostaje nam samo da pratimo reakciju Anđele Đuričić kada sazna da je bila nasamarena i izmanipulisana.

 

Kupuju stan od honorara

Ana i Zvezdan su se dogovorili da po završetku rijalitija sav novac ulože u zajedničku nekretninu, te da otpočnu život iz početka. Budući da su zbog Slavnićevih poroka prodali stan i postali podstanari, učešćem u ovoj sezoni su rešili da taj problem reše.

- Jedno od njih dvoje će odneti pobedu u šestoj sezoni, sigurni su, dok će ovaj drugi zauzeti drugo ili treće mesto. U svakom slučaju, a budući da je njihova priča vodeća, oboje će ostati do kraja i zgrnuće veliku lovu - ispričao je izvor za Alo!.

SLOMILI SE JEDNO PRED DRUGIM Ana i Zvezdan se u suzama oprostili od 13 godina ljubavi: Moraš da prihvatiš da je to to!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan Niš

20.04.2023 10:14

Kakve gluposti! Pa oni će zbog nepoštovanja pravila izaći sa minusom,a onaj Zvekan voli samo sebe,kakvo zaljubljivanje kakvi bakrači!!