OPROSTILI JOJ ZVEZDANA Roditelji Anđelu izvode iz Zadruge!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Veza Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića bila je na meti osude od samog početka, a koliko se situacija otela kontroli govori i činjenica da je crnogorka ostala i bez podrške najmilijih.

OPROSTILI JOJ ZVEZDANA Roditelji Anđelu izvode iz Zadruge!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon tubrubelntnog raskida ovog ljubavnog para, Đuričićeva se našla u izuzetno teškom psihičkom stanju koje je dodatno pogoršano time što je osvestila da je ostala i bez partnera i bez roditelja.

Kako Alo! ekskluzivno saznaje od izvora bliskog porodici Đuričić, Anđela je raskidom povratila poverenje svojih roditelja, a oni su spremni na sve kako bi ćerku iščupali iz kandži Zvezdanove manipulacije.

OPROSTILI JOJ ZVEZDANA Roditelji Anđelu izvode iz Zadruge!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Anđelini roditelji su mnogo propatili tokom njene veze sa Slavnićem. Priredila im je neviđenu sramotu, ali su ipak odlučili da joj daju drugu šansu i pruže ruku - zaintrigirao je sagovornik na samom početku, pa nastavio sa pričom:

- Kakva god da je, ona je ipak njihovo dete i ne mogu da gledaju da se ovako muči. U vezi sa Zvezdanom je radila neke stvari koje su teško oprostive i obeležila se za ceo život, a sam Bog ju je blagoslovio ovim raskidom.

Izvor je istakao da Đuričićevi priželjkuju Anđelin što raniji izlazak iz rijalitija kako bi stvar mogli da preuzmu u svoje ruke.

- Odlazak kod specijalista je prvi na listi. Anđeli je neophodan detaljan razgovor sa psihijatrom, a njena porodica planira da bude istrajna u tome, ma koliko vremena bude potrebno do njenog potpunog oporavka. Žele iz nje da izbace i poslednji atom nade da će se pomiriti sa Zvezdanom - rekao je sagovornik sa sigurnošću, pa otkrio detalje narednih planova:

- Oni su spremni da odnos s ćerkom povrate na staro i da ponovo budu srećna porodica. Osvestili su da jedna greška nije vredna toga da im večno rasturi familiju. Prvo vreme se neće razdvajati od nje, a kasnije će joj pomoći u tome da kupi svoj stan i da se osamostali. To će joj dosta pomoći da povrati izgubljeno samopouzdanje- zaključio je izvor.

 

Žale što su je napustili

Sagovornik je istakao da se Anđelina porodica pokajala što nije bila uz nju jer smatraju  da bi ovaj period mnogo lakše prebrodila da je dobila njihovo pismo tokom proteklih praznika, ali, kako navodi, vreme se ne može vratiti. Ono na šta su trenutno usredsređeni jeste ćerkin oporavak.

- Podrazumeva se, uslov da bi došlo do svega prethodno navedenog jeste to da do kraja rijalitija nema više nikakav odnos sa tim gadom - zaključio je izvor.

OPROSTILI JOJ ZVEZDANA Roditelji Anđelu izvode iz Zadruge!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Cepala slike s Zvezdanom  

Anđela Đuričić se vratila iz Šiša bara gde je razgovarala sa Markom Đedovićem i zaputila se pravo u spavaću sobu.

Ona je zajedno sa Anitom Stanojlović počela da sređuje svoje stvari i krevet, a onda je odlučila da poskida sve zajedničke slike sa Zvezdanom Slavnićem koje je lepila na ogledalo iznad kreveta. Đuričićeva je izgledala pomalo tužno i istovremeno besno dok je sklanjala uspomene sa Zvezdanom, a onda je uredila prostor oko svog kreveta onako kako samo njoj odgovara. 

Podsećanja radi, Zvezdan i Anđela su pre nekoliko dana raskinuli, a onda ga je na zatekla u krevetu sa Majom Marinković, te je nastao potpuni haos. 

"POKAZIVAO JE POLNI ORGAN DETETU" Nakon što je Bojan Simić najavio potpuno raskrinkavanje, oglasila se Ivana Šašić, pa otkrila šokantne detalje o bivšem!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading