Ivana Šašić
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Pandorina kutija je otvorena u "Eliti" - Milena Kačavenda otkrila je brojne pikanterije vezane za šestu sezonu "Zadruge" i međuljudske odnose Ane Ćurčić, Zvezdana Slavnića i Ace Bulića, ali i šta se dešavalo napolju, bez kamera. Kako je rekla i noćas, u mnogo toga umešana je i pevačica, bivša zadrugarka Ivana Šašić.

Milena Kačavenda

Printscreen

 

Naime, Kačavenda je noćas voditelju Darku Tanasijeviću priznala da je Šašićeva posle "Zadruge 6" krišom snimala svoje tajne telefonske razgovore sa Anom, a potom snimke, koji Ćurčićevoj idu na štetu, dostavljala izvesnoj Hristini iz Bujanovca, nekadašnjoj adminki Ane Ćurčić, protiv koje se okrenula i počela da je raskrinkava na mrežama i fan grupama. Sve je, prema Kačavendinoj priči, krenulo od tableta koji je Aca Bulić kupio adminki tokom trajanja rijalitija, kako bi mogla da se posveti vođenju Aninih naloga na društvenim mrežama i fan stranica, međutim, grešku je napravila Anina ćerka Iva, koja je novi tablet zadržala za sebe, a mamin, sa svim prepiskama, snimcima i slikama, poslala u ruke Bujanovki.

- Kada je Aca Bulić kupio novi tablet, želeo je da pokloni Aninoj adminki, ali je Anina ćerka u Bujanovac poslala stari tablet, na kom su sve informacije, a ta adminka je prekopirala sve. Sedam dana pre mog ulaska u "Elitu" je Ana zaratila sa adminkom, a ja ne znam što. Ono što znam je da Ivana Šašić snima Anu dok priča sa njom i šalje toj adminki. Hristina Bujanovac i Ivana Šašić žele da sklone Bulića od Ane - otkrila je noćas Kačavenda uživo na TV Pink.

Ivana Šašić

Foto: Ataimages

 

Tim povodom oglasila se i pomenuta pevačica Ivana Šašić, koja je rešila da se, nakon Kačavendine priče, iz sebi znanih razloga, brže-bolje povuče iz čitave ove priče.

- Iskreno me ta priča ne zanima, niti želim da komentarišem. Nemam kontakt nj sa kim, niti želim. Oni treba da pričaju o svojim životima koji mene, iskreno, ne zanimaju. Na moru sam - poručila nam je Ivana, a na našu konstataciju da će mnogi pomisliti da se povlači jer je "raskrinkana i uhvaćena na delu", rekla je za Pink i dodala:

MILENA I ANA SU KOŠTALE ŽIVACA I PARA ACU BULIĆA! Naša pevačica za Alo! otkrila šokantnu istinu o odnosu koji trese region!

Ne volim laži, izvrtanje priča ,niti sam ja njima bitna u njihovim životima koje ne poznajem. Mene niko nema za šta da raskrinka, apsolutno ni za šta. Ja nisam upetljana ni pod tačkom razno. Upletena sam, a imaju bitnije i strašnije izrečene reči i priče. Ne želim više ni jednu reč na tu temu, neka rešavaju svoje probleme. Ni jedna od njih dve nije moja drugarica, ni jednu ne poznajem, niti sam se sa Anom čula svaki dan, kao što je izgovoreno. Čuj, vrti im se priča oko mog imena, a izbljuvali su sve i svašta. Daleko im lepa kuća! Zamolio me Aca Bulić da ne komentarišem ništa i ni reč više po pitanju toga od mene se čuti neće - bilo je sve što je Ivana Šašić imala da kaže da optužbe da je tajno snimala Ćurčićevu i slala njenoj adminki-izdajici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading