Luna Đogani
Foto: Printscreen/Instagram

Jovana Tomić Matora ludi od ljubomore Anite Stanojlović s kojom je od letos u braku. Naime, Anita je toliko posesivna i nesigurna u ljubav Tomićeve da joj svako malo pravi scene, a tek kada bi znala i ove pojedinosti iz Jovanine prošlosti, nastao bi ozbiljan haos! Naime, svojevremeno, dok su bile zajedno u Zadruzi, Matora je u toaletu poljubila Lunu, ali ni to nije sve o čemu je u to vreme za medije detaljno govorio Lunin tata Gagi.

- Kada sam imao nastup na Fristajleru, video sam da mi je napadala ćerku, ja sam lično bio tu i oterao sam je i rekao joj da se mane moje Lune zato što ona nije u tom fazonu. Matora je bila pijana kao du*e i poljubila je onako, skoro da je bila napadna, a moja Luna ne ume da se brani od likova kakva je Matora. Inače, da je Luna bisex ili da mi je Matora ćerka, podržao bih svako opredeljenje, nemam protiv toga ništa - izjavio je Gagi svojevremeno, a Matora je iskoristila momenat kada je u Zadruzi Luna bila ranjiva i neoprezna, pa ju je i tada poljubila.

Podsetimo, Luna je prošle nedelje rodila drugu ćerku Marku Miljkoviću sa kojim već ima jednu devojčicu. Njih dvoje žive u skladnom braku, a sve rijaliti priče odavno su iza njih, pa tako i ova koja je bila u to vreme i te kako aktuelna.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading