Ana i Edis
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Najpoznatija starleta Maja Marinković ponovo je napustila Srbiju i uputila se ka Italiji, a kako navode domaći mediji, otišla je sa bivšim zadrugarom, koji iza sebe već ima jednu javnu prevaru.

Naime, Marinkovićeva je objavila fotografiju i snimak sa aerodorma kako ponovo napušta Srbiju, a samo nešto kasnije, za njom je objavio sa istog mesta i Edo Fetić, zbog čega se povela polemika da odlaze zajedno na putovanje. 

Inače, Edo je nedavno progovorio o odnosu sa pomenutom starletom, te navodno istakao da među njima ne postoji ljubavni momenat, već da su isključivo u prijateljskim relacijama.

- Ma jok, nema ništa od toga, kakvi! Vidim, pišu to i meni po Instagramu, šuška se to i priča, ali nema to veze s vezom. Maja i ja smo dobri prijatelji bili i ostali, dobri smo drugovi baš - rekao je on.

@alo_portal Poslednji koncert Lepe Lukić u karijeri!Gospodin iz publike se popeo na binu i dao Lepoj Lukic buket cveca! 💐 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fyp #foryou #fypシ #foryoupage #viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading