Ivan i Zorica
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Sukob Zorice Marković i Ivana Marinković ne prestaje ni nakon završetka rijalitija.

Naime, Ivan je reagovao na njenu izjavu da prijateljstvo sa Anom nije prekinuto, a onda istakla da ne zna ko je Ivan Marinković, što je njega izvelo iz takta, te se odmah oglasio.

- Babo glavata, Ivan je onaj koga si se navodno letos plašila, pa pokušala da obmaneš policiju, ali znaju da si ti ta baba koja napada i zlostavlja učesnike rialitija! Dakle, tišina! Drugo, ostvarena si, ali ne znam gde, sa dva i po hita, liju ti kise hladne vode već 40 godina, zato i nosis majce koje praviš od starih čaršafa koje kupuješ na buvljaku u Pančevu, jer za tebe i nema veličine u normalnim prodavnicama. Treće, aj malo zaplači i padni na kolena za Anom, kao što si padala u "Zadruzi", loša osobo. I na kraju, nisi otvorila nikakvu kafanu, ne laži narod! Samo si dobila šansu da zaradiš koji dinar u nečijoj već postojećoj kafani! Samo još tamo neko možda i može da te čuje... Ćao, Zlorka - u svom stilu poručio je Ivan Marinković za Pink.rs.

Ovim povodom smo kontaktirali Zoricu kako bi odgovorila na prozivke nekadašnjeg cimera, ali je priznala da je to baš nešto i ne pogađa.

- Ko to beše, podsetite me ko to beše?! Nemam vremena, ne bavim se jadnicima - započela je Zorica za Alo! i dodala:

- Idem dalje, rijaliti je završen, imam svoje prijatelje, imam posao, kafanu... Ne dotiču me uvrede tog čoveka - dodala je Zorica za Alo!, a na pitanje kako komentariše Ivanovu konstataciju da se sada i ne seti Ane Ćurčić za koju je ginula u Zadruzi 6, kratko je poručila:

- Šta se sad on brine za Anu, ha-ha-ha! Smešan mi je, Ana i ja se čujemo povremeno, dobre smo, evo baš smo se juče čule - zaključila je Zorica i poželela čitaocima Alo! portala srećne predstojeće praznike.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading