Marko i Mihailo
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Mihailo Janjušević, najmlađi rođeni brat Janjuša, sahranjen je u utorak u Prijepolju. Janjuš se vratio u Beograd, a danas su ga paparaci uhvatili u jednom poznatom prestoničkom tržnom centru sa bivšom suprugom Enom.

Kako prenose domaći mediji, rijaliti učesnik Janjuš je sa Enom razgledao izloge i verovatno se sprema za povratak u rijalitiji "Zadrugu 7 - Elitu", ali detaljnije informacije još uvek nisu poznate javnosti.

Marko je danas otišao i u stan pokojnog brata Mihajla odakle je uzeo i popakovao sve njegove stvari.

Podsetimo, Janjušev mlađi brat bavio se modelingom i bio je strastveni zaljubljenik u teretanu, a kako se ranije pisalo, on sa Markom godinama nije bio u najboljim odnosima, kao ni sa drugim bratom Borisom.

Mihailo je živeo potpuno drugačije od svoja dva starija brata Marka i Borisa, a samo jednom je progovorio o Janjušu i njegovom učešću u rijalitiju.

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - rekao je tada Janjušev brat.

Informer

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovan Međedović RTS

29.12.2023 21:53

Malo se dobilo novca na sahrani pa sad obilazi izlozi po Beograd